Смъртта може да почака
Infinite

Безкрай (2021)

5.427 300 votes
Актьори
Mark Wahlberg, Sophie Cookson, Chiwetel Ejiofor
Режисьор
Antoine Fuqua
Сценарист
Todd Stein, Ian Shorr
Снимки
Aldershot, England, UK.
Жанр
Sci-Fi, Трилъри
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 46 мин
Трейлър на Безкрай (2021)
625
Абонирай се за YouTube канала ни
Евън е шизофреник, който цял живот страда от халюцинации. След години прекарани в опит да ги потисне, той открива, че не са такива, каквито изглеждат, а са спомени на хора, които някога са живели на земята.

Целият живот на Евън (Марк Уолбърг) е една загадка. Някога имаше вяра в живота, въпреки че е измъчван от халюцинации и е диагностициран като шизофреник на 14-годишна възраст. Приемайки многобройни лекарства, той се опитва ден след ден да поддържа живота си в ред и да се държи на повърхността, като кове самурайски мечове по древна японска традиция и ги продава на ценители.

Един ден обаче Евън е заловен от полицията и разпитан от мистериозен мъж на име Батърст, който му разкрива, че предполагаемите му халюцинации са истински спомени от предишните му животи. Освен това той не е единственият от тези безкрайни хора, които непрекъснато се прераждат и следователно са безсмъртни. Както останалите членове на вековния завет, той може да получи достъп до всички знания, които душите им някога са събирали в предишни епохи и идентичности. Батърст и неговите последователи искат да прекъснат този цикъл на прераждане. За щастие, Нора и нейния екип, които също са безсмъртни, помагат на Евън да избяга и да спрат Батърст и злия му план да унищожи завинаги всички свои безсмъртни врагове. Но древното тайно общество, към което предстои да се присъедини, изглежда не е изпълнено с по-добри намерения. Евън трябва да си възвърне спомените и не само да избере правилната страна, а да разбере, с какво е толкова ценен?

Филмът е базиран на романа The Reincarnationist Papers, публикуван от американския автор D. Eric Maikranz през 2009 г. В някои елементи обаче, екранизацията се различава от романа.

Paramount закупи правата за сценария още през 2017 г. Първоначално Крис Евънс беше избран за главен актьор, но напусна поради несъвместимост в графика си. По-късно Марк Уолбърг беше избран и снимките започнаха през септември 2019 г. В САЩ кино премиерата беше отложена и преместена в стрийминг услугата на Paramount+.

С участието на

  • Mark Wahlberg
    Mark Wahlberg
    Марк Уолбърг
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички