G.I. Joe: Змийски очи
Infinite

Безкрай (2021)

5.312 150 votes
Актьори
Mark Wahlberg, Sophie Cookson, Chiwetel Ejiofor
Режисьор
Antoine Fuqua
Сценарист
Todd Stein, Ian Shorr
Снимки
Aldershot, England, UK.
Жанр
Sci-Fi, Трилъри
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 46 мин
Трейлър на Безкрай (2021)
342
Абонирай се за YouTube канала ни
Евън е шизофреник, който цял живот страда от халюцинации. След години прекарани в опит да ги потисне, той открива че не са такива, каквито изглеждат, а са спомени на хора, които някога са живели на земята.
Научнофантастичният филм разказва за група почти безсмъртни, които се появяват отново и отново през вековете. Евън (Марк Уолбърг) имаше вяра в живота си, въпреки че е шизофреник и е приемал многобройни лекарства. Тази вяра е оправдана, когато тайно общество се сближава с него и му разкрива, че халюцинациите му представляват истински спомени от минали животи. Освен това той не е единственият от тези безкрайни хора, които непрекъснато се прераждат и следователно са безсмъртни. Както останалите членове на вековния завет, той може да получи достъп до всички знания от предишните си животи. Нещо повече – той има способност да се връща назад във времето и да променя тези халюцинациите, които са реални действия. Така може да промени хода на историята, като в допълнение може да използва и умения си от предходните животи в настоящето. Той се присъединява към групата безсмъртни, за да спрат зъл гений със същите способности обаче с ужасна кауза…

Филмът е базиран на романа The Reincarnationist Papers, публикуван от американския автор D. Eric Maikranz през 2009 г. В някои елементи обаче, екранизацията се различава от романа.

Paramount закупи правата за сценария още през 2017 г. Първоначално Крис Евънс беше избран за главен актьор, но напусна поради несъвместимост в графика си. По-късно Марк Уолбърг беше избран и снимките започнаха през септември 2019 г. В САЩ кино премиерата беше отложена и преместена в стрийминг услугата на Paramount+.

С участието на

  • Mark Wahlberg
    Mark Wahlberg
    Марк Уолбърг
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички