Смърт край Нил

Баща в излишък 2 (2017)

659 400 votes
Актьори
Will Ferrell, Mel Gibson, Mark Wahlberg
Режисьор
Sean Anders
Сценарист
John Morris, Sean Anders
Снимки
Boston, USA, Massachusetts
Жанр
Комедия
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 40 мин
Трейлър на Баща в излишък 2 (2017)
7 513
Абонирай се за YouTube канала ни
Първата част на комедията беше през 2015, където непохватния истински баща видя, че съпругата му има нов мъж, а негови деца и реши да покаже, че може да бъде по-добър баща. Те започват да се конкурират, кой е по-забавен баща и кой ще изберат децата.

Daddy’s Home 2 (2017)

Татко срещу втория баща: това е поставено в центъра на комедията, режисирана от Шон Андерс. Добрия втори баща, не иска нищо повече от това да полага усилия за новото семейство и всичко в него да бъде перфектно, но не предполага, че скоро ще има съперник – татко Дъсти! Той броди из къщата и приема всяко предизвикателство без всякакви граници за да грабне вниманието на малки деца.

Основната идея на Шон е да направи карикатура на съвременните семейства и по-скоро тези, при които двама мъже са поставено в обстоятелства да направят преврат в семейството. Това е сблъсък между двама душим, които са толкова различни и на това, на какво е способен един добър човек, отвъд вродената си природа.
Брад обича новото си семейство повече от всичко, но е наясно, че каквото и да прави, никога няма да бъда на висината на Дъсти, който е един вид торнадо с неговите хиляди неща, които можете да направи, за да покаже колкото е добър. Освен това, Дъсти има способността да впечатли всеки един в даден момент, но това не означава, че може да поема отговорностите, защото той е човек на приключения. Това е същото и за втория баща Брад, в който има същото чувство за съперничество и страх да не загуби децата си. Той иска да покаже най-добрата си страна заедно с родителските си отговорности.

 

Актьорски състав

 • Liam Neeson
  Liam Neeson
  Лиъм Нийсън
 • Mark Wahlberg
  Mark Wahlberg
  Марк Уолбърг
 • Will Ferrell
  Will Ferrell
  Уил Феръл
 • Mel Gibson
  Mel Gibson
  Мел Гибсън
 • Linda Cardellini
  Linda Cardellini
  Линда Карделини

Всички части

 1. Баща в излишък (2016)
  Баща в излишък (2016)
 2. Баща в излишък 2 (2017)
  Баща в излишък 2 (2017)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички