Филми с Хейли Стайнфелд

Хейли Стайнфелд
Hailee Steinfeld
Три дами работят за Чарлз, чиято агенция за сигурност и разследване се разшири в международен план. Агенцията винаги е предоставяла услуги за сигурност на високо ниво и сега тук работя най-умните, най-смелите и най-способните жени в света. Трите дами трябва да открият инженер, който разполага с опасна за целия свят технология.
Филма се фокусира върху историята на Autobot, който има може да се трансформира в Chevrolet Camaro. Действията се развиват през 1987 г. и поредицата представлява предистория на предходните части. Роботът се сприятелява с 18-годишната Чарли. Тяхното приятелство ще помогне на човечеството да пребори нашествието, което предстои.
Майлс момче от Бруклин, който се е превърнал в "Спайдърмен", вдъхновен наследството на покойния Питър Паркър. Въпреки това, в една дъждовна нощ, когато посещава гроба му, той е изненадан от присъствието на Питър. Изненадата стара още по-голяма, когато открива, че от той идва от паралелно измерение, от което идват и други вариации на Спайдърмен.
Въпреки, че до този момент нищо не е известно по отношение на действието на Pitch Perfect, Beca и Fat Amy отново ще участват в състезанията. Не на последно място, сега те трябва да защитят собствената си чест, защото след като са спечелили Световната купа са оставили траен отпечатък на международно ниво. Остава неясен въпросът за Бардън, защото наскоро пътищата им се разделиха.
Две момичета Криста и Надин винаги са били неразделни и най-добри приятелки. Но един ден Надин разбира, че Криста има приятел, който пази в тайна и това е нейния брат.
Ник Бароу е издирван крадец от шефа на мафията, платени убийци са по петите му както и полицията. Той разбира, че това не може да продължава вечно и трябва да си направи застраховка живот, с която след смъртта си ще помогне на дъщеря си, но за тази цел, трябва да жив още 21 дена.
Нашите героини ще участват в музикалното състезание Bellas. Те трябва да спечелят първото място за да изчистят опетнените си имена от предходата им изява.
Тийнейджъркат, която е агент на правителството за да има нормален живот инсценира смъртта си и се записва в крайградската гимназията. След това разбира че живота в гимназията по-голямо предизвикателство от международната шпионаж
Филма ни връща в Небраска през 1854 година, където Mary Bee е жена, която е натоварена с тежката задача да прекара няколко психично болни жени до едно място. По време на пътя, тя намира един човек, който решава да й помогне в транспортирането, при определено заплащане. Между тях възниква силно приятелство.
Тайния агент Итън е много добър в работата си, защото вече години наред се е занимавал с това и може би е видял всичко. Когато той научава, че има фатално заболяване, той иска да посвети остатъка от живота си на дъщеря си Зоуи. Изведнъж се появи на един агент на име Виви. Тя му предлага сделка: Ако в рамките на три дни успее да убие, един от най-издирваните терористи в света, тя ще му даде експериментално лекарство, с което ще може да удължи живота си. Изборът му освен че е труден, има нещо допълнително: лекарството не е доказано, но все пак в него има надежда. Итън точно сега да трябва да бъде до дъщеря и не иска тя да се разочарова отново.
Фантастичен космически филм, в който Ендър заедно с неговия екипаж, се подготвят за удар по извънземна цивилизация, която някога е нападнала хората.