Черната вдовица

Застраховка живот / Term Life (2016)

5.56 840 votes
Актьори
Vince Vaughn, Bill Paxton, Hailee Steinfeld
Режисьор
Peter Billingsley
Сценарист
Andy Lieberman
Снимки
USA, Georgia
Жанр
Комедия
Година
2016
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 33 мин
Трейлър на Застраховка живот / Term Life (2016)
706
Абонирай се за YouTube канала ни
Ник Бароу е издирван крадец от шефа на мафията, платени убийци са по петите му както и полицията. Той разбира, че това не може да продължава вечно и трябва да си направи застраховка живот, с която след смъртта си ще помогне на дъщеря си, но за тази цел, трябва да жив още 21 дена.
Ник Бароу не е бил добър баща, нито пък доблестен гражданин. Когато нечестивите му действия най-сетне го застигат, той се превръща в главна мишена на мафията, на група корумпирани ченгета и на наемни убийци. Ник знае, че живота му няма да продължи още дълго и единственото му желание сега е да направи това, което никога не е успял да постигне, а именно да се погрижи за дъщеря си. Затова той решава да си направи застраховка живот, което, обаче, не е толкова лесно, защото за да влезе в сила застраховката му, той трябва да изчака 21 дни. А 21 дни не са малко време, когато толкова много хора са по петите ти. Ник Бароу ще даде всичко от себе си да опази живота си и да сбъдне последното си желание.

Актьорски състав

  • Hailee Steinfeld
    Hailee Steinfeld
    Хейли Стайнфелд
  • Jon Favreau
    Jon Favreau
    Джон Фавро
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички