Новите ангели на Чарли (2019)

4.747 140 votes
Актьори
Kristen Stewart, Ella Balinska, Naomi Scott
Режисьор
Elizabeth Banks
Сценарист
Evan Spiliotopoulos, Elizabeth Banks
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 58 мин
Трейлър на Новите ангели на Чарли (2019)
8 039
Абонирай се за YouTube канала ни
Тримата детективи, известни като ангелите на Чарли, се връщат на големия екран. Три жени, които напуснаха полицейските сили, за да работят по рискови мисии за детективската агенция, собственост на мистериозния Чарлз Таунсенд, по-известен като Чарли.

Ангелите на Чарли 3

Женски екипи от елитни агенти, работят за мистериозния Чарлз Таунсенд, наречен накратко Чарли и неговата частна агенция за сигурност и разследване. Добре обучени, умели и смели жени, той изпраща своите екипи по целия свят, за да осигурят справедливост. Агенти са винаги лоялни към частните си клиенти и въпросите за сигурността. Точно и за това агенцията Townsend е станала толкова успешна с дамите супер-агенти, че компанията сега се разширява в световен мащаб и притежава няколко групи смели агенти.

Елена (Наоми Скот) е блестящ учен и инженер, която наскоро разработи устойчивия енергиен източник “Калисто”. Изобретението е революционно и в крайна сметка, като екологично чист ресурс може да бъде основен напредък за човечеството. След като шефовете ѝ пускат изобретението на пазара, Елена осъзнава, че системата ѝ има недостатък: в неправилни ръце може да се използва като опасно оръжие. За съжаление, компанията, за която работи, се оказва престъпна организация, а нейните началници се “Грешните ръце”, при което иска помощ от Агенцията на Чарли. Тя се присъединява към тях, рискувайки живота си, като им предава своята секретна информация, която може да се използва за създаване на смъртоносна технология. Така трите дами трябва да поемат тази опасна мисия, за да спасят цялото човечество.

Първия филм, който се появява с това име, е сериала през 1976-1981 г., излъчван по американската телевизия. Първия киноремейк на сериала е през 2000 г., с участието на Камерън Диас, Дрю Баримор и Луси Лиу, последван от продължение през 2003 г. През 2011 г. се правиха опити да се съживи сериала, но се провалиха.

Режисьора на тази трета част, Елизабет Банкс през 2015 г. се включи в преговорите за подготовката. По това време, тя се доказа в режисьорска роля с Перфектният ритъм 2, в който актрисата балансиран микс от драматични елементи със силни женски герои. Съпругът на Елизабет, също ще участва в римейката.

Актьорски състав

 • Naomi Scott
  Naomi Scott
  Наоми Скот
 • Hailee Steinfeld
  Hailee Steinfeld
  Хейли Стайнфелд
 • Kristen Stewart
  Kristen Stewart
  Кристен Стюарт
 • Elizabeth Banks
  Elizabeth Banks
  Елизабет Банкс