Ангелите на Чарли 3 (2019)

Актьори
Naomi Scott, Elizabeth Banks, Noah Centineo
Режисьор
Elizabeth Banks
Сценарист
Elizabeth Banks, David Auburn
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
5 / 5 - 1 vot
Тримата детективи, известни като ангелите на Чарли, се връщат на големия екран. Три жени, които напуснаха полицейските сили, за да работят по рискови мисии за детективската агенция, собственост на мистериозния Чарлз Таунсенд, по-известен като Чарли.
В предходните части и телевизионния сериал, трите изследователи Дилън, Натали и Алекс работиха за мистериозния Чарли, който никога не са срещали. Неговата самоличност е тайна, а заповедите му винаги се предават по високоговорителя. Въпреки че триото няма аналог, те са уникални и талантливи, но всички те са поставени под общия знаменател Чарли.

Първия филм, който се появява с това име, е сериала през 1976-1981 г., излъчван по американската телевизия. Първия киноремейк на сериала е през 2000 г., с участието на Камерън Диас, Дрю Баримор и Луси Лиу, последван от продължение през 2003 г. През 2011 г. се правиха опити да се съживи сериала, но се провалиха.

Режисьора на тази трета част, Елизабет Банкс през 2015 г. се включи в преговорите за подготовката. По това време, тя се доказа в режисьорска роля с Перфектният ритъм 2, в който актрисата балансиран микс от драматични елементи със силни женски герои. Съпругът на Елизабет, също ще участва в римейката.

Актьорски състав

 • Naomi Scott
  Naomi Scott
  Наоми Скот
 • Kristen Stewart
  Kristen Stewart
  Кристен Стюарт
 • Elizabeth Banks
  Elizabeth Banks
  Елизабет Банкс