Спайдър-мен: В Спайди-вселената (2018)

8.63 320 votes
Актьори
Liev Schreiber, Shameik Moore, Mahershala Ali
Режисьор
Peter Ramsey, Bob Persichetti
Сценарист
Steve Ditko, Brian Michael Bendis
Жанр
Sci-Fi, Анимация, Екшън
Година
2018
Премиера в България
14 Декември 2018
Държава
USA
Трейлър на Спайдър-мен: В Спайди-вселената (2018)
3.7 / 5 - 7 vots
1216
9
1
Първия филм, в който Spider-Man няма да бъде единствен! Понякога един герой не е достатъчен да се справи с всичкото зло на света. Майлс следва стъпките на Питър Паркър, но ще се убедени с други, които носят неговия костюм, за да победят идващото зло.
Нов анимационен филм за популярния супергерой Spider-Man. Този път ще срещнем Майлс Моралес – млад мъж, който придобива суперсили, след като е ужилен от паяк. Той жонглира в живота си едновременно като ученик в гимназията и тайната си идентичност, с която се бори със злото. Най-вече използва силите си за да патрулира в града и преследва злодей, известен като Мародер. За щастие, за да научи повече за тази “професия”, нейните ползи и недостатъци, той ще има велик учител: самият Питър Паркър. От тук става ясно, че в приключенията си няма да бъде единственият, който носи маската на Спайдърмен.

Той изпива голяма изненада в дена, в който разбира че в Бруклин има многообразие от паралелни възможности: в стила на Spider-Mans има почти неограничен брой личности, които помагат на своите съграждани. Но идва и момента на голямото откритие: всички супергерои от различни вселени ще трябва да се обединят за да спрат опасността, която заплашва да сложи край на реалността, която познаваме.

В главната роля
  • Hailee Steinfeld
    Hailee Steinfeld
    Хейли Стайнфелд
Добави ревю