Годзила и Конг: Нова империя

Lawmen: Bass Reeves / Мъже на закона: Бас Рийвс (2023)

Lawmen: Bass Reeves
7.59.8 хил. гласа
Сезон 1
8 епизода
Актьори
David Oyelowo, Demi Singleton, Lauren E. Banks
Сценарист
Chad Feehan
Снимки
Fort Worth, Texas, USA
Жанр
Драма
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Lawmen: Bass Reeves / Мъже на закона: Бас Рийвс (2023)
164
Абонирай се за YouTube канала ни
Истинската история на Бас Рийвс - първия чернокож маршал, който се е превърнал с легенда с рекордните 3000 арестувани опасни престъпници

Средният Запад през 19-ти век: Бас Рийвс е чернокож и през целия си живот е изпитвал чувството да бъде третиран като човек втора класа. Като бивш роб той е бил принуден да върши черна работа и да търпи живот в плен. Въпреки всички несгоди, той не се отказва от мисълта да гледа напред с надежда. В стремежа си да има достойнство изминава дълъг път и става първият чернокож американски маршал в западен САЩ. Никой не би предположил, че Бас Рийвс ще се издигне до прочут служител на закона, отговорен за над 3000 ареста и с впечатляваща кариера без никакви тежки наранявания. Той е един от най-големите герои на Дивия запад. Въпреки успехите си, само той познава тежестта на отговорността, която във всеки един момент може да го повлече надолу.

Действителната история на Бас Рийвс, който е влязъл в учебниците по история и се е превърнал в легендарен американски маршал. Сериала е част от вселената Йелоустоун, към която са и сериалите 1883 (2021) и 1923 (2022).