1923 Сериал (2022)

8.357 хил. гласа
Жанр
Драма
Предисторията проследява преживяванията на по-младото поколение Дътън, по време на историческа суша и Голяма депресия.

Изминали са 40 години, откакто семейство Дътън се заселва в Монтана и превръща огромно парче земя в своя собственост – ранчото Йелоустоун. Само няколко години след пристигането си Джеймс Дътън умира през 1893 г. и оставя ранчото на брат си Джейкъб (Харисън Форд). През 1923 г. семейството на Джейкъб и съпругата му Кара се сблъсква с много предизвикателства. Две поколения Дътън трябва да преживеят историческа и тежка суша, докато беззаконие, забрани и нарастващата кражба на добитък измъчват семейната им ферма. В началото на XX век, когато Голямата депресия измъчват западните планини, семейство Дътън ги нарича свой дом.

Като комисар на Асоциацията на животновъдите в Монтана Джейкъб се сблъсква с допълнителни проблеми. Една от тях е ужасна напаст от скакалци, която отнема храната на добитъка на местните животновъди. За да спаси животните от глад, Джейкъб заедно с други животновъди, иска да изведе добитъка в планините, където все още има достатъчно трева. Там обаче се стига до опустошителен конфликт.

1923 г. разказва предисторията на сериала Йелоустоун и е продължение на уестърн сериала 1883. Разработен е отново от Тейлър Шеридан, създателя на тази впечатляващия франчайз Йелоустоун.

Трейлър на 1923 Сериал (2022)
1 709
Абонирай се за YouTube канала ни

Детайли

Сезон 1
8 епизода
Актьори
Harrison Ford, Brandon Sklenar, Helen Mirren
Сценарист
Taylor Sheridan
Снимки
South Africa
Година
Премиера
Държава
САЩ