Филми с Уил Смит

Уил Смит
Will Smith
Детектив Майк и партньора му Маркъс ще трябва да се обединят отново. Сега Майк преминава през кризата на средна възраст, а Майк иска да подаде оставка. Разбира се след като им е представен новия случай и няма кой по-добър от тях да се заеме с него, те ще се върнат да работят заедно.
Уолтър е научен гений и вероятно за това, работата с човешки същества е доста трудна за него. Той изобретява джаджи за приятеля си Ланс, който е таен агент. Най-новото изобретените превръща Ланс в гълъб, за да бъде под идеалното прикритие. Това се случва точно в момента, в който над светът е надвиснала заплаха. На тях ще им бъде ще по-трудно да работят заедно, но няма начин, трябва да свикнат с гълъбовата ситуация.
Убиеца Хенри винаги е служил на своите шефове и правителството, но когато иска да се оттегли, той се превръща в тяхна мишена. Той е преследван от опасен убиец, който се оказва негов собствен клонинг, но преди всичко по-млад. Дали опита на Хенри ще победи своето копите или клонинга ще успее навреме да избере правилната страна?
Събитията се развиват в град Аграба, където Аладин оцелява, разчитайки на помощта на упоритата си маймуна Абу, която кара да краде. Той е влюбен в принцеса Жасмин, но според законите, не трябва да се среща с нея. За щастие Аладин има късмет, защото намира магическа лампа. В нея е пленен джин, който освобождава и в знак на благодарност, иска да му изпълни три желания. За първото желание, да остане завинаги с Жасмин, научава дори великия кралски везир Джафар, който така иска да притежава лампата.
В свят на феи, митични същества и хора, които живеят един до друг, но не винаги в пълна хармония, едно убийство събира двама души от различни видове - човек и орк. Изясняването на престъплението не понася взаимни враждебни действия, твърде много е заложено. Без да подозират, скучая ще ги отведе до силен враг, който може да промени представите за познатия им свят.
Понякога дори и хората, които имат перфектен живот, може да се сблъскат с нещо непреодолимо. Богат бизнесмен вижда трагедия през очите си, която променя психиката му. След стреса, колегите са единствено, които се опитват да му помогнат.
Тайна правителствена агенция, управлявана от Аманда Уолър създава група, състояща се от супер престъпници. Те са назначени на опасни мисия, ако я изпълнят успешно правосъдието ще бъде снизходително към техните присъди.
Уил Смит e звездата в драматичен трилър, базиран на невероятната истина David vs. Goliath - историята на д-р Бенет Omalu, брилянтния съдебномедицински невропатолог, който е направил първата откриването на Националната футболна лига и играч, който получава мозъчна травма.
Един ветеран взема млада, привлекателна жена под крилото си, но нещата стават сложни, когато между тях възниква станат романтична връзка.
Рон е ТВ водещ, но след 70-те години, когато конкуренцията нараства, той трябва някак си да навакса. Той събира бившите си колеги и започва собствена емисия в GNN.
От 15 години Джей работа в тайните служби и борбата с извънземни. Ясно е че за този период той е виждал много неща и вече няма какво да го учуди с изключение на вечно недоволния и намусения му колега Кей. Но сега ситуацията става по-опасна от всякога, защото цялата планета е изложена на риск. Единствения начин да се премахне опасността е Джей да се върни назад в миналото и да го промени. Обаче в тази мисия, Джей научава все повече тайни от тъмното минало на Кей, които са на косъм да поварят мисията.
Той инвестира сериозна сума пари медицински скенер, който е преносим и е по-добър от настоящите рентгени. Неговите цели са този скенер да бъде със сериозен скок над тогавашните.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички