Лоши момчета завинаги (2020)

Актьори
Will Smith, Vanessa Hudgens, Joe Pantoliano
Режисьор
Bilall Fallah, Adil El Arbi
Сценарист
Joe Carnahan, Chris Bremner
Жанр
Екшън, Криминален
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Лоши момчета завинаги (2020)
1 378
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Лоши момчета завинаги (2020)
На най-щурата полицейска двойка я очакват нови предизвикателства, при справянето с престъпността. Бунтарските полицаи ще продължават да бранят града със замах и да се борят с гангстерите, използвайки своите необичайно, но далеч по-ефективни подходи.

Лоши момчета 3

Маркъс (Мартин Лорънс)  най-накрая се превърна в полицейски инспектор. Бившият му партньор Майк (Уил Смит) е в криза на средна възраст, а с новия си партньор не може да направи нещо повече.  От дълго време те вървят по отделни пътища, но когато се появява албански наемник, бившите партньори трябва отново да работят заедно.

Маями е мястото, където двете бунтарски ченгета ще покажат на какво са способни. Техните нови приключения ще бъдат изпълнени с банди, автомобилни катастрофи и експлозии. С уникалните си методи и особеното чувство за справяне с проблемите и опасността, която обичат по улиците, включително постоянните дискусии между двамата, те ще се изправят пред нови предизвикателства. Те са винаги готови да заобиколят правилата, когато справедливостта го изисква.

С участието на

  • Will Smith
    Will Smith
    Уил Смит