Откачалка

Шпионски бъркотии (2019)

6.831 150 votes
Актьори
Will Smith, Tom Holland, Karen Gillan
Режисьор
Troy Quane, Nick Bruno
Сценарист
Cindy Davis, Lucas Martell
Жанр
Анимация, Екшън, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Шпионски бъркотии (2019)
6 933
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Шпионски бъркотии (2019)
Ланс е най-добрия таен агент - умен и с привлекателна външност, редица пъти е спасявал света благодарение на гениалния Уолтър - един перфектен изобретател, но като човек в личен план е доста труден. Те трябва да се обединя в екип, за да спасят света.

Spies in Disguise

Ланс Стърлинг работи в света на международния шпионаж с високото напрежение. Той е готин, очарователен и умел, накратко най-добрия таен агент в света. Досега овладява всяка една мисия с умения, чар и хладнокръвие. Безброй пъти е спасявал света от разрушение и всеки път е правил това с неговия неповторим елегантен стил. Винаги е пълен с изобретения и изненади, когато става дума за спасяването на Земята. В мисиите си разчита на джаджите на Уолтър, който е пълна противоположност на Ланс: тромав интроверт, в отношенията с близките е доста труден, но е истински гений, когато става дума за изобретяването на нови приспособления за разузнавателни мисии. Двамата са напълно различни, но всеки по свой индивидуален начин е необходим за тайните служби.

Изведнъж, когато се случват неочаквани събития, Уолтър и Ланс ще трябва да се доверят един на друг. Налага се да работят по един нов начин, който заплашва мисията, както и създаване на много бъркотии. Ако тази странна двойка не може да се научи да работи в екип, това ще има катастрофални последици за цялата планета. Ще успеят ли двамата толкова различни агенти заедно да спасят света, преди да е станало твърде късно?

Базиран от късометражната анимация Pigeon Impossible (2009).

Актьорски състав

 • Will Smith
  Will Smith
  Уил Смит
 • Karen Gillan
  Karen Gillan
  Карън Гилън
 • Tom Holland
  Tom Holland
  Том Холанд
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички