Ярко / Bright (2017)

6.4151 920 votes
Актьори
Will Smith, Noomi Rapace, Joel Edgerton
Режисьор
David Ayer
Сценарист
Max Landis
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Екшън, Криминален, Фантастика
Година
2017
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 57 мин
Бюджет
90,000,000
Трейлър на Ярко / Bright (2017)
418
В свят на феи, митични същества и хора, които живеят един до друг, но не винаги в пълна хармония, едно убийство събира двама души от различни видове - човек и орк. Изясняването на престъплението не понася взаимни враждебни действия, твърде много е заложено. Без да подозират, скучая ще ги отведе до силен враг, който може да промени представите за познатия им свят.
В една алтернативна реалност, в която живеят свръхестествените същества като феи, орки, елфи заедно с хората на земята. Но все пак има напрежение между всички тях. В полицейския участък на Лос Анджелис се наблюдават съжителството на хора и човекоподобни видове с пламенни очи. Напреженията се задушават с твърда ръка. Особено строг е офицерът Дарил Уорд. Въпреки това, винаги има такива, които са склонни да се противопоставят на тази смесена ситуация. Когато един мъж е застрелян от орк, по време на грабеж, това е храна за техните политически вражди. За да се изгладят вълните на противоречията, се формира екип от двама полицаи. Сега човешкото ченге Дарил получава Ник Якоби за свой партньор, който е орк. Това води малко скандали, защото преди това е нямало такъв екип. Въпреки недоволството двамата започват рутинния патрул, без да подозират, че той няма да е напълно обичаен. Те ще се сблъскат с нещо, което може да промени бъдещето на света, който са свикнали да виждат. Това е едно загадъчно откритие: реликва, която може да предизвика много хаос, ако попадне в неправилни ръце.
Сега двамата трябва да преодолеят личните си различия и да се борят срещу един агресивен враг, като работят заедно, за да защитят млад елф и предмет, за който се смята, че е забравен и че в неправилни ръце ще доведе до пълно унищожение. Дарил и Якоби трябва да осигурят защита на младия елф Тика, на който принадлежи загадъчния артефакта. Те трябва да осъзнаят, че мисията може да успее само ако се съберат заедно и забравят за различията си.

С участието на

  • Will Smith
    Will Smith
    Уил Смит