Филми с Ралф Файнс

Ралф Файнс
Ralph Fiennes
Джеймс Бонд напусна активната си служба и се радва на тих живот в Ямайка. Но почивката му е краткотрайна, защото старият му приятел Феликс от ЦРУ се появява с молба за помощ. Мисията за спасяването на отвлечен учен ще се окаже много по-сложна от очакваното, тъй като в средата на всичко е мистериозен злодей, въоръжен с нова и опасна технология.
В Кингсман 3 няма да се следват действията на предните две части. По-скоро това ще бъде предистория на франчайза. Ще видим един човек, който ще се опита да направи всичко необходимо, за да спре престъпници, които искат да убият милиони хора. Ще видим създаването на тайните служби Кингсман, което започва през Първата световна война и прехода му към 20-ти век.
През 1938 г. богатата Едит наема любителски археолог да разгледа по-отблизо хълмовете в нейната земя. Те правят невероятно откритие, но избухналата Втора световна война ги лишава от възможността да продължат разкопките, независимо от техния характер и още повече, размера на откритието.
Известният и ексцентричен д-р Дулитъл е ветеринарен лекар от Викторианска Англия. Той живее изолиран в имението си, като неговите животни са единствените му приятели. Но когато кралица Виктория се разболява сериозно, този своеобразен лекар ще трябва да пътува до митичен остров в търсене на лек. Впускайки се в това приключение, той ще си възстанови чувството за хумор, соята смелост, както и ще откри нови и непознати животни.
Продължение на успешния филм Лего от 2014 година. Главния герой ще бъде отново Емет, който заедно с Батман и Луси ще се борят срещи нашественик от друга планета.
В тази нова интерпретация на познатия ни герой, създадени от Артър Конан Дойл, Шерлок Холмс и Доктор Уотсън са напълно различни от версиите, които сме виждали до момента. Добавяйки нюанс на комедия, това ще даде нова перспектива на мистериите на популярният дуо, което обещава много интриги, мистерии и смях.
Филмите на Lego продължават, като сега в центъра на вниманието ще бъде Батман и по-конкретно ще разгледаме неговия характер, като супергерой, който в стремежа си да побеждава злото не обича шегите, но и няма приятели.
Докато Кубо живее спокоен живот, в своето малко селце, животът му е внезапно разкъсан от зъл дук от миналото с вековна вражда за кръв. Той ще се сражава с призраци и чудовища, за да достигне до тайната на покойния си баща, легендарен самура.
Режисьорът Пол заедно с приятелката си Мариан са на почивка в италианския остров Пантелерия. Там той среща бившия приятел на Мариан и привлекателната му дъщеря. Неизменно с всичко това между четиримата души, се заражда романтика и ревност.
Eddie е хитър PR мениджър, който стартира нов обещаваш проект в Холивуд - Hail, Caesar. По време на снимките, главния герой е отвлече, а похитителите искат 100 000 долара.
Джеймс Бонд получава тайнствено послание, което го кара да стигне до зловеща организация. Бонд трябва да откриете, че има много измами и лъжи докато разкрие истината за SPECTRE
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички