Холмс и Уотсън (2018)

Актьори
Will Ferrell, Ralph Fiennes, John C. Reilly
Режисьор
Etan Cohen
Сценарист
Arthur Conan Doyle, Etan Cohen
Снимки
Shepperton Studios, England, London
Жанр
Комедия, Криминален
Година
2018
Премиера в България
04 Януари 2019
Държава
USA
Трейлър на Холмс и Уотсън (2018)
5 / 5 - 1 vot
352
2
0
Хумористична версия, вдъхновена от класическите мистериозни истории за Шерлок Холмс и доктор Уотсън. Главните герои на тази комедия са Уил Ферел и Джон Райли, които съответно дават живот на известния изследовател и неговия верен спътник. Комичен поглед на приключенията и мистериите на най-добрия частен детектив
Шерлок Холмс заедно с верния си другар доктор Джон Уотсън ще участват в разследване с голямо чувство за хумор.

Англия във викторианската епоха: Стария Шерлок Холмс е горд с това, че се слави най-големият детектив на всички времена. За него се носят много истории, за които старият детектив-майстор може само да се усмихне и да  разклати главата си, защото по-голямата част от тях са измислици. Той никога не обичаше да носеше легендарната шапка и винаги предпочиташе цигарите.

Заедно с партньора си Уотсън решава серия от трудни случаи, където винаги може да разчита на уменията си за дегизиране, на гениалния си ум и на необикновените си методи. Но след като е заплашен живота на кралица Виктория на Холмс и Уотсън остават само четири дни, за да разрешат случая.

Предистория и информация
Въпреки, че актьорите са американски, а режисьора и сценариста Итън Коен, направи историята с хумористичен привкус, то героите продължават да се основат на разказите на най-известния детектив в литературната история, създаден от Артър Конан Дойл и вече изпълнен многократно: Шерлок Холмс.

В главната роля
  • Will Ferrell
    Will Ferrell
    Уил Феръл
Добави ревю