Филми с Марго Роби

Margot Robbie
Марго Роби
КомедияПриключенскиФантастика
6.8
Барби (Марго Роби) и приятеля ѝ Кен (Райън Гослинг) живеят във свят меча - Барбиленд. Тук всичко е прекрасно и съвършено. Скоро обаче поведението на Барби започва да се променя, като задава забранени въпроси, които мога да помрачат щастието на останалите Барбита. За да разбере какво се случва с нея, тя трябва да отиде в реалния свят и да разбере, кой и как си играе с нея. Само така прелестната кукла ще може да си върне безгрижния живот.
РомантиченКомедия
6.5
През 50-те години на миналия в малък американски град се провежда научен конгрес. На същото място преди хиляди години е паднал астероид. Докато учени от цялата страна се събират за важното събитие, се случва нещо, което дори и най-големите конспиратолози не са очаквали: появява се извънземно. Целия град е блокиран от правителството, никой не може да влиза и да излиза.
ДрамаИсторически
7.1
През 20-те години на миналия век филмите преминават от неми в звукови. Най-известните артисти по това време изпадат в криза, докато други пленяват сърцата на публиката. Нели (Марго Роби) е една от тях, която преследва богатството на всяка цена, за разлика от Джак (Брад Пит), който знае как да живее в прилични граници.
ДрамаИсторически
6.1
Трима приятели - адвокат, медицинска сестра и лекар - стават свидетели на убийство през 30-те години на миналия век и бързо се превръщат в заподозрени. В търсене на истината тримата разкриват огромна тайна, която може да промени историята на Америка завинаги.
ЕкшънПриключенскиФантастика
7.2
Рестартиране на хитовия филм Suicide Squad, който разказва за група затворници супер-злодеи, които поемат високорискови мисии в замяна на амнистия по техните престъпления.
АнимацияКомедияПриключенски
6.2
Палавият и приключенски заек Питър се завръща със своите събратя. В тази втора част странната група приятели ще изживее нови луди ситуации и смешни моменти, докато продължават да предизвикват хаос по пътя си.
ЕкшънКриминаленПриключенски
6.1
След като бедна тийнейджърка открадва от Черната маска скъпоценен камък, тя е заплашена със смърт. Единствените, които могат да ѝ помогнат са Харли Куин и нейните нови приятелки, току що излезли от престъпния свят, за да търсят справедливост.
Драма
6.8
Скандалната история за опозорения имидж консултант и председател на Fox News Роджър Ейлс. След обвинения в тормоз и непристойно поведение над служителки, Рупърт Мърдок, акционер на News Corporation, е принуден да го уволни.
ДрамаКриминаленТрилър
7.6
Във филма на Куентин Тарантино сюжета се развива през 1969 година. Двама залязващи актьори Рик и Далтън отчаяно търсят начин да се задържат на повърхността на Холивуд. Докато кариера им залязва, като че ли става чудо, защото точно до къщата на Рик се настанява самата Шарън Тейт! В своята одисея да се превърнат в суперзвезди, те ще се срещнат с нея, която преди една година е номинирана със Златен глобус.
ДрамаИсторически
6.3
Истинската история за Мери Стюарт - кралицата на Шотландия. Разказва, в който можем да видим до къде може да достигне алчността за валс. Съществуват доста художествени произведения на същата тематика, но сега можем да видим реалността без изключения
АнимацияКомедияПриключенски
6.6
Питър е своенравен заек, хобито на който е да прави това, което е забранено. След поредното парти в градината на Макгрегър, започва ожесточена война между хора и животно, която ще прерасне в нещо много по-голямо.
Исторически
7.1
Всеки познава приключенията на Мечо Пух, но малцина знаят какво е животът на автора му, който се бори с пост-травматичния стрес породен от Първата световна война. Това не е само един филм, а реалната история на писателя, която има такъв феноменален и неочакван край. Засегнати са теми, близки до сърцето и до всеки един от нас, който предстои да бъде родител.
Екшън
5.9
Тайна правителствена агенция, управлявана от Аманда Уолър създава група, състояща се от супер престъпници. Те са назначени на опасни мисия, ако я изпълнят успешно правосъдието ще бъде снизходително към техните присъди.
ЕкшънПриключенски
6.2
Тарзан на напуска джунглата и вече няколко години живее в Лондон. Въпреки, че му харесва в цивилизацията, той потегля към Конго, където е повикан от кралицата. Но там става жертва на коварен заговор.
Комедия
6.6
Ким Баркър е журналистка, която е изпратена в Кабул в Афганистан, за да документира това, което се случва в страната. Въпреки това, тя намира своето място, в тази непознатата военна ситуация, като се сприятелява с местния афганистански лидери и пехотинците.
Драма
7.8
Това е 2005 година. Когато икономиката е във възход, дръзко се правят сделки след сделки. Няколко човека, имащи различен произход във финансовия сектор, виждат как може да се предизвика криза през 2007 година, като се използва алчността на банкерите. Всичко се случва както по план и през 2008 г. световните финансови пазари и банките са уловени с икономическата криза.
Драма
6
След апокалиптична ядрена война, Ann живее сама във фермата си. Докато тя мисли, че е последния човек на света, намира двама мъже. Между тях започва борба за Ann.
Драма
7
Може ли да по време на война двама души да се влюбят въпреки че са противници? Защото във филма Suite Francaise (2014) възниква неочаквана любов между Люсил и немски войник, по време на нахлуване на немските войски във Франция.
ДрамаКриминален
6.6
Един ветеран взема млада, привлекателна жена под крилото си, но нещата стават сложни, когато между тях възниква станат романтична връзка.