Убийците на цветната луна

Барби Филмът (2023)

Barbie
7.1330 хил. гласа
Актьори
Margot Robbie, Issa Rae, Ryan Gosling
Режисьор
Greta Gerwig
Сценаристи
Greta Gerwig, Noah Baumbach
Жанр
Комедия, Приключенски, Фантастика
Година
Премиера в България
Държави
Англия, САЩ
Продължителност
1 ч 54 мин
26 230
Абонирай се за YouTube канала ни
Световноизвестната куклата Барби и платинено русия красавец Кен напускат съвършения си свят и пристига в реалния, за да разберат, кой си играе с тях.

В Барбиленд всичко е на мястото си, прическата, дрехите и всеки аксесоар си пасва – това е един съвършен свят, поне на външен вид. Това е един утопичен свят мечта – тук всичко е идеално, купони с близалки и шоколади, музика, пищни цветове и всеки следващ един е най-добрият.

Всеки, който иска да живее тук, трябва да се придържа към установените норми. Това се отнася и за Барби (Марго Роби), една от най-влиятелните Барбита в страната, по която си пада платинено русия красавец Кен (Райън Гослинг). Но напоследък нещо не е наред, тъй като в Барби се прокрадват мисли за смъртта. Това е абсолютно забранено в нейната страна, тук всеки ден трябва да е перфектен. Депресиите и разочарованията са пороци номер едно. Също така тя задава и други доста неудобни въпроси, които не се вписват в идиличния свят, в който тя и другите живеят. Когато осъзнава, че може да обуе обувки без токчета, единствената ѝ надежда е странната Барби (Кейт Маккинън), която води отшелнически живот извън страната. Тя разказва истории, които не са за всеки, защото истината и щастието, често са в противоположни посоки. Колкото повече вярват, че този свят е единствен, толкова по-добре ще е за красавиците в Барбиленд. Според думите ѝ нейното странно поведение се дължи на реалния свят и по-скоро на този, който си играе с нея. За да разкрият това упоритата и опърничава кукла (Марго Роби) заедно с приятеля си Кен се отправят заедно към реалния свят. Едвам пристигнали, те откриват, че там има други правила. Тя осъзнава какво означава истинското съвършенство и че то не може да се измери само с външния вид. Няма търпение да сподели впечатленията си за външния свят с приятелите си, за да промени възгледа им за света. Това би ги накарало и те да го напуснат, което не се харесва на главният изпълнителен директор на Mattel (Уил Ферел). Когато научава, че Барби е избягала от Барбиленд, той иска на всяка цена да върне куклата обратно в кутията, за да избегне катастрофалния срив на компанията.

Картината ще бъде ярка, цветна и с много розово.

Mattel и Warner Bros. обединиха усилия, за да вдъхнат живот на тази емблематична героиня за първи път, а Марго Роби ще изпълнява главната роля и ще продуцира филма.

Barbie 2023 Dua Lipa Barbie 2023 Barbie 2023 Emma Mackey Barbie 2023 Will Ferrell

 

Актьорски състав

 • Margot Robbie
  Margot Robbie
  Марго Роби
 • Ryan Gosling
  Ryan Gosling
  Райън Гослинг
 • Kate McKinnon
  Kate McKinnon
  Кейт МакКинън
 • Will Ferrell
  Will Ferrell
  Уил Феръл