Дедпул и Върколака

Барби Филмът (2023)

Barbie
6.8549 хил. гласа
Актьори
Margot Robbie, Issa Rae, Ryan Gosling
Режисьор
Greta Gerwig
Сценаристи
Greta Gerwig, Noah Baumbach
Жанр
Комедия, Приключенски, Фантастика
Година
Премиера в България
Държави
Англия, САЩ
Продължителност
1 ч 54 мин
Трейлър на Барби Филмът (2023)
27 292
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Барби Филмът (2023)
Световноизвестната куклата Барби и платинено русия красавец Кен напускат съвършения си свят и пристига в реалния, за да разберат, кой си играе с тях.

В Барбиленд всичко е на мястото си, прическата, дрехите и всеки аксесоар си пасва – това е един съвършен свят, поне на външен вид. Това е един утопичен свят мечта – тук всичко е идеално, купони с близалки и шоколади, музика, пищни цветове и всеки следващ един е най-добрият.

Всеки, който иска да живее тук, трябва да се придържа към установените норми. Това се отнася и за Барби (Марго Роби), една от най-влиятелните Барбита в страната, по която си пада платинено русия красавец Кен (Райън Гослинг). Но напоследък нещо не е наред, тъй като в Барби се прокрадват мисли за смъртта. Това е абсолютно забранено в нейната страна, тук всеки ден трябва да е перфектен. Депресиите и разочарованията са пороци номер едно. Също така тя задава и други доста неудобни въпроси, които не се вписват в идиличния свят, в който тя и другите живеят. Когато осъзнава, че може да обуе обувки без токчета, единствената ѝ надежда е странната Барби (Кейт Маккинън), която води отшелнически живот извън страната. Тя разказва истории, които не са за всеки, защото истината и щастието, често са в противоположни посоки. Колкото повече вярват, че този свят е единствен, толкова по-добре ще е за красавиците в Барбиленд. Според думите ѝ нейното странно поведение се дължи на реалния свят и по-скоро на този, който си играе с нея. За да разкрият това упоритата и опърничава кукла (Марго Роби) заедно с приятеля си Кен се отправят заедно към реалния свят. Едвам пристигнали, те откриват, че там има други правила. Тя осъзнава какво означава истинското съвършенство и че то не може да се измери само с външния вид. Няма търпение да сподели впечатленията си за външния свят с приятелите си, за да промени възгледа им за света. Това би ги накарало и те да го напуснат, което не се харесва на главният изпълнителен директор на Mattel (Уил Ферел). Когато научава, че Барби е избягала от Барбиленд, той иска на всяка цена да върне куклата обратно в кутията, за да избегне катастрофалния срив на компанията.

Картината ще бъде ярка, цветна и с много розово.

Mattel и Warner Bros. обединиха усилия, за да вдъхнат живот на тази емблематична героиня за първи път, а Марго Роби ще изпълнява главната роля и ще продуцира филма.

Barbie 2023 Dua Lipa Barbie 2023 Barbie 2023 Emma Mackey Barbie 2023 Will Ferrell

 

Актьорски състав

 • Margot Robbie
  Margot Robbie
  Марго Роби
 • Ryan Gosling
  Ryan Gosling
  Райън Гослинг
 • Kate McKinnon
  Kate McKinnon
  Кейт МакКинън
 • Will Ferrell
  Will Ferrell
  Уил Феръл