Марго Роби

Margot Robbie
Марго Роби
Дата на раждане
02 July 1990
Роден град
Dalby, Queensland, Австралия
Възраст
33
Националност
Австралия
Богатство
$ 22 мил.
Височина
1.68
Първи филм
Neighbours (1985)
Най-добър филм
The Wolf of Wall Street (2013)
Най-лош филм
I, Tonya (2017)

Марго Роби поема пътя към славата с всичките му изпитания. Израснала в семейство с големи финансови затруднения, 16-годишна работи на три места едновременно, за да събере пари за пътуване до Холивуд.

 

 

Ранна възраст

Марго Роби е родена на 2 юли 1990 г. в Далби, Австралия, но израства в Гоулд Коуст. Нейната майка Sarie Kessler е физиотерапевт, а баща й Дъг Роби е собственик на плантация за захарна тръстика. Родителите се разделят, когато Марго е още дете. Отношенията с баща ѝ са трудни поради преждевременното му напускане на семейството. Самата Марго е имала минимален контакт с баща си. Тя има двама братя и сестра, като четирите деца живеят във ферма, в която по-голямата чат от времето прекарват със своите баба и дядо. Тя обича да прекарва свободното си време в сърфиране или на лов за диви прасета. Поради трудното финансово положение на семейството си, непрекъснато помага във фермата. На 16-годишна възраст дори работи на три места едновременно: работи в бар, чисти къщи и във веригата за бързо хранене Subway.

Едва когато става на 15 години, започва да се интересува от филмовия свят: след като вижда момиче на нейната възраст да играе на сцена по телевизията, тя си помисля, че може да се справи по-добре. В училище учи драматургия, а през 2007 г. завършва колежа Somerset, който се намира също в нейния град. Тя започва да учи право, което обаче не харесва и предпочита да работи за да събере пари за пътуване и престой в Холивуд. На 17-годишна възраст се премества в Мелбърн за да преследва актьорската кариера.

 

 

Личен живот

През 2014 г. влиза в романс с Том Акърли. Двамата се срещат на снимките на Френска сюита, за който Том изпълнява ролята на трети помощник режисьор. През декември 2016 г. те се оженват на частна церемония в Байрън Бей. На сватбата присъстват близки, приятели и роднини.