Филми с Клоуи Грейс Морец

Клоуи Грейс Морец
Chloë Grace Moretz
Продължение на успешната анимация от 2019 г., около добре известното и най-щуро семейство, Адамс.
Филмова адаптация на най-известната двойка котка и мишка в историята на киното. Двамата врагове ще трябва да се обединят срещу общ враг, който ги заплашва.
По време на Втора световна война Клоуи Грейс Морец е капитан с мъжки екип и недоверие към жените, който трябва да транспортира секретни документи. Но в самолета ѝ има чудовище, което надхвърля границите на реалното. Започва жестока борба за оцеляване, в която тя прибягва до най-абсурдни методи, за да бъде в състояние да направи и невъзможното.
Седем красиви принца са омагьосани и превърнати в не толкова красиви зелени джуджета. За да развалят проклятието, те трябва да бъдат целунати от най-красивата жена на света. По случайност те се натъкват на Снежанка, но върху самата нея в момента лежи магия, която я прави да изгледа по-красива, от колкото всъщност е.
Снизходиително казано "откаченото" семейство за първи път е разтревожено от нещо - известен ТВ водещ е решил, настъпващия фестивал на мира, този път да бъде проведен в мрачната им къща. Всички те трябва да се престорят на съвсем нормални хора, но как да го направят, като те никога не са били такива!
Сузи е американски студентка, която се премества в Европа за да изучава танци в по-добър университет. Там учениците стават обект на ужасяващи убийства, а тя започва да осъзнава, че зад фасада на сградата се крие една тъмна тайна.
Сузана е млада жена и изглежда, че има перфектния живот: тя работи мечтаната професия като журналист, има идеални колеги и приятел. Всичко се промяна само за един ден, след който тя не си спомня коя е, страда от странна болест, която може да я отведе за винаги в нейното тъмно и нереално съзнание.
Продължава комедията Съседи, но този път Кели и Мак се натъкват на още по-луди съседи и се обединяват с Teddy и групата му за да се преборят с новите съседи, които са огромна група от жени.
Извънземни атакуват земята и с 5 последователни атаки унищожат всички. В тези мрачни дни Съшиван трябва да намери един загадъчен човек.
Филмът разказва историята на Либи Day, една жена на която цялото семейство е убито от жесток престъпник, тя е единствената оцеляла. Това се случва когато тя е на 7 години, а предполага че убиеца е бил брат й, срещу който тя свидетелства. След 25 години тя отива в група в която има за цел да предотвратява подобни неща - да съди, разследва и намира престъпници, преди да извършват голям брой убийства. В този съюз те се сблъсква с един доста скандален случай. Те е принудена да изчака през тези съдбоносни дни, като докато различни мисли минават през главата й. В тези моменти тя започва да се замисля какво точно е видяла през онзи зловещ ден.
Въпреки, че Megan (Keira Knightley) е на 28 години тя така и не иска да се омъжва и да приема сериозни решения. Тя иска да продължава да живее като тийнейджърка. Един ден приятеля и предлага да се сгодят и тя се паникьосва бяга при най-добрата си приятелска.
Командос е инсценирал смъртта си за да живее нормален живот, който е отново нарушен в новия град, в който се премества да живее.
Mia Hall трябва да избира между любовта и музикалната кариера. След катастрофа, итя зпада в кома и излиза от тялото си. Сега научава неща, които никога не е знаела и не може да реши, дали да се върне в тялото си или да започне нов живот, за който никой не знае.
Тази продукция е базирана на силно популярния едноименен сериал, който се е излъчвал през 1966-1971 на име Тъмни сенки. Филма е със сюжет подобен на Sin city, в който се комбинират черен хумор, тъмна и мрачна атмосфера. Сериала е бил сред най-успешните по онова време. Едно нещо може да ни гарантира добри впечатления от филма и това, че Тим Бъртън е режисьора.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички