Лигата на справедливостта на Зак Снайдър
Shadow in the Cloud

Сянка в облака (2020)

4.813 910 votes
Актьори
Chloë Grace Moretz, Beulah Koale, Nick Robinson
Режисьор
Roseanne Liang
Сценарист
Roseanne Liang, Max Landis
Снимки
Auckland, New Zealand
Жанр
Екшън, Ужаси
Година
2020
Премиера
Държава
Нова Зеландия, САЩ
Продължителност
1 ч 23 мин
Трейлър на Сянка в облака (2020)
359
Абонирай се за YouTube канала ни
Клоуи Грейс Морец е капитан, който трябва да пренесе ценен товар в самолет, в който има чудовище, което надхвърля границите на реалното и мъжки екип с недоверие към жени. За да спаси мисията, тя трябва да излезе извън границите на възможното.
В разгара на Втората световна война на капитан Мод Гарет (Клоуи Грейс Морец) е поверена деликатна мисия: тя трябва да транспортира строго секретни документи с боен самолет, като се присъединява към изцяло мъжкия екипаж на бомбардировач B-17. Изненадан от присъствието на жена във военен полет, екипа се отнася с недоверие към нея, като тества всяко движение на Мод. Точно когато нейното остроумие им печели доверието, странни събития от миналото я подтикват към параноя около истинската мисия. Но този екипаж трябва да се страхува повече от нещо друго, което зловещо започва да разкъсва сърцето на самолета. В капан между наближаващите врагове и неизвестното, което дебне в самолета, Мод трябва да излезе отвъд границите на възможностите си, като прибегне към напълно абсурдни методи и направи немислимото, за да спаси своя екип и да защити секретния си товар.

С участието на

  • Chloë Grace Moretz
    Chloë Grace Moretz
    Клоуи Грейс Морец
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички