Дедпул и Върколака

Военни филми

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
Драма
6.9
По време на Втората световна война Чърчил създава военни сили, които трябва да вършат мръсната работа във вражеските територии.
 • Henry Cavill
  Хенри Кавил
 • Eiza González
  Ейса Гонсалес
ДрамаИсторически
7.4
Докато Рудолф управлява концентрационен лагер, на една крачка от него се намира идиличния му дом. Но всичко се променя, когато трябва да бъде преместен в друг лагер и да напусне семейството си.
ДрамаИсторически
7.5
Немски учен, който проследява сигналите през Втората световна война, поставя под съмнение действията на своето ръководство.
ДрамаЕкшънИсторически
6.2
Историята на капитан от танкова ескадрила по време на индо-пакистанска война, който се сражава за освобождението на Бангладеш.
ДрамаИсторически
8.3
Историята на американския физик Опенхаймер и участието му в разработването на първата ядрена бомба.
 • Matt Damon
  Мат Деймън
 • Emily Blunt
  Емили Блънт
 • Gary Oldman
  Гари Олдман
Екшън
6.9
Нацистки отряд открадва златото на самотен миньор, без да подозира, че ще си има работа с истинска машина за убиване, която обаче не може да спре.
ЕкшънКриминаленТрилър
7.5
Войник от мисия в Афганистан, трябва да се върне отново във военната зона, за да изведен човека, който е спасил живота му.
 • Jake Gyllenhaal
  Джейк Джилънхол
ЕкшънТрилър
6.1
Том е агент на ЦРУ, който се опитва да се измъкне през пустинен район на Афганистан, преследван от въоръжени сили.
ДрамаЕкшън
5.1
През 1943 г. финландски доброволци се включват на в лов на съкровище, което ги отвежда дълбоко зад източния фронт.
ДрамаЕкшън
6.6
Военен епос за двама американски летци по време на Корейската война, които са се превърнали в най-прочутите пилоти на военноморските сили.
ДрамаЕкшън
7.8
Група приятели се записват като доброволци в Първата световна война. Техния патриотичен ентусиазъм се превръща в безнадеждност. В борбата за оцеляване те научават истинското лице на войната.
ДрамаТрилър
8.1
Подхранваната от адреналин безстрашна и безразсъдна част от специалните части е изкована сред хаоса на Втората световна война.
 • Sofia Boutella
  София Бутела
ДрамаКомедияПриключенски
6.8
Джон потегля към Виетман за да изпрати на своите приятели на фронта писмата от близките им и няколко бири. По действителен случай.
 • Zac Efron
  Зак Ефрон
ДрамаЕкшън
8.2
Пийт Мичъл известен като Маверик е авиатор във флота от 30 години, подвизите на който са легендарни. Той отказва повишение, а вместо това заема своето място като инструктор. Но когато миналото го застига, той е единственият, който може да поеме следващата решаваща мисия.
 • Tom Cruise
  Том Круз
 • Jennifer Connelly
  Дженифър Конъли
 • Ed Harris
  Ед Харис
ЕкшънSci-Fi
5.4
Пилот е изпратен в специална вражеска зона, в която ще види най-новите военни технологии и дори своя офицер - хуманоиден андроид робот.
ДрамаИсторически
8.1
През Втората световна война 12-годишната Дара трябва да се бори за своята свободата и тази на по-малкия си брат, които са затворени във фашистки лагер.
ЕкшънУжас
5
Клоуи Грейс Морец е капитан, който трябва да пренесе ценен товар в самолет, в който има чудовище, което надхвърля границите на реалното и мъжки екип с недоверие към жени. За да спаси мисията, тя трябва да излезе извън границите на възможното.
 • Chloë Grace Moretz
  Клоуи Грейс Морец
ДрамаЕкшънИсторически
7
Базиран на романа "Добрият пастир". Офицер Краузе се бори с личните си съмнения, докато стои начело на конвой от 37 съюзнически кораба.
 • Tom Hanks
  Том Ханкс
ДрамаКомедия
7.9
Светогледа на 10-годишното дете по времето на фашистка Германия, което има въображаем приятел Хитлер. Неговите представи рязко се променя, когато открива че майка му крие еврейка от нацистите.
 • Scarlett Johansson
  Скарлет Йохансон