Убийците на цветната луна

Mother/Android / Въстанието на Андроидите (2021)

Mother/Android
4.920 хил. гласа
Актьори
Chloë Grace Moretz, Raúl Castillo, Algee Smith
Режисьор
Mattson Tomlin
Сценарист
Mattson Tomlin
Снимки
Boston, Massachusetts, USA
Жанр
Sci-Fi, Драма, Трилър
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 50 мин
Трейлър на Mother/Android / Въстанието на Андроидите (2021)
320
Абонирай се за YouTube канала ни
В недалечното бъдеще роботите атакуват хората. Джорджия (Клоуи Грейс Морец) и приятеля ѝ предприемат опасно пътуване, което преминават точно през териториите на враг, който ги превъзхожда по всичко.

В не толкова далечното бъдеще, роботи, андроити и изкуствен интелект от съвсем ново поколение помагат на хората. Те са чат от ежедневието, правят го по-лесно, по-комфорт, по-мързеливо и нищо не може да го развали, защото все пак те са машини. Но един ден всичко се променя: дали андроидите полудяват, дали се изправят срещу хората или са просто под чуждо управление, никой не знае. От сега нататък никой не е в безопасност. Единственото предполагаемо сигурно място е Бостън.

Джорджия (Клоуи Грейс Морец) и приятелят ѝ Сам предприемат това опасно пътуване, което ще им отнеме две седмици. Но колкото и да са подготвени, те водят война с враг, който никога не спи. Убийствата на машините няма да спре войната, а още повече ще я разрази. Пътя към безопасното

място преминава през така наречената ничия земя: там където не могат да бъдат проследени, но е пълно с роботи. Ще бъдат ли достатъчно тихи, за да заобиколят враг, който ги превъзхожда по всичко?

С участието на

  • Chloë Grace Moretz
    Chloë Grace Moretz
    Клоуи Грейс Морец