Семейство Адамс (2019)

5.818 040 votes
Актьори
Oscar Isaac, Chloë Grace Moretz, Charlize Theron
Режисьор
Conrad Vernon, Greg Tiernan
Сценарист
Charles Addams, Matt Lieberman
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2019
Премиера в България
Държава
Канада, САЩ
Продължителност
1 ч 26 мин
Трейлър на Семейство Адамс (2019)
8 887
Абонирай се за YouTube канала ни
Хаосът в странното семейство ескалира, защото ТВ водещ е планирал един много специален празник, да се проведе точно в техния необичаен дом.

Странното и зловещо семейство Адамс се завръща. Начело с Мортиша, предана на съпруга и децата си, Гомес безсмъртен, елегантен и зловещ баща, страстно влюбен в жена си. Той е ентусиазиран от всяка една ужасна схема, която е приготвена за него. Техните деца са Уенсдей, светла и зловеща тийнейджърка с дълги плитки и с много остроумие. Пъгслей 10-годишно момче, което обича всяко зло. Той се наслаждава на всяко едно нещастие, което намери. В допълнение, семейството е завършено с веселия и хаотичен Чичо Фестър – добродушен, но обича да създава хаос по всякакъв начин и баба Адамс – тя обичат да гледат как внуците ѝ се наслаждават на нейните бисквитки, под формат на прилепи и черепи. Разбира се, този път те ще трябва да се изправят пред врага: Марго Нийлър.

Намирането на нов дом, който да отговаря на техните изисквания, им беше наистина трудна задача. Но тъмната къща, в която Адамс се чувства като у дома си, е точно в средата на живописен и слънчев квартал. Жителите искат да запасят крайградска идилия и да се отърват от новодошлите възможно най-бързо!

Техния мрачен дом е заподозрян от Паркър Нийдлър, която е вманиачена от идеята за абсолютна и перфектна крайградска атмосфера и е дъщеря на сензационната телевизионна водеща Марго Нийдлър. И като че ли хаоса в дома им не е достатъчен, сега те трябва да се подготвят за посещение, защото настъпващия празник на мира ще се проведе сред собствените им редици.

Известният анимационен филм е базиран на дългогодишните комикси, създадени от Чарлз Аддамс през 1933 г.

Актьорски състав

  • Charlize Theron
    Charlize Theron
    Чарлийз Терон
  • Chloë Grace Moretz
    Chloë Grace Moretz
    Клоуи Грейс Морец