G.I. Joe: Змийски очи
Red Shoes and the Seven Dwarfs

Червената обувчица и седемте джуджета (2019)

6.43 290 votes
Актьори
Chloë Grace Moretz, Gina Gershon, Sam Claflin
Режисьор
Moo-Hyun Jang, Sung-ho Hong
Сценарист
Sung-ho Hong, WoongSub Ahn
Жанр
Анимация, Екшън, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
Южна Кореа
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Червената обувчица и седемте джуджета (2019)
8 785
Абонирай се за YouTube канала ни
Седем джуджета търсят най-кравата жена, която би могла да развали магията и да ги превърне отново в принцове. Те се натъкват на Снежанка, която също е омагьосана, с разликата, че нейната магия я прави да изглежда като най-красивата жена. Те все още не знаят, че тя разполага с магически обувки, които мога да развалят проклятието.

Снежанка се ражда в ослепителния свят на принцесите. Но със закръгленото си тялото, изглежда че не може да намери място в това общество. Злата мащеха на Снежанка е олицетворение на красотата и това е най-вече заради нейните вълшебни червени обувки, с които винаги изглежда страхотно. Един ден, когато бащата на Снежанка изчезва, тя тръгва да го търси и в бързината грабва обувките на мащехата си. Без да подозира, това е много практично, защото когато ги носи тя изглежда съвсем различно: така може да си измисли ново име, с което никой няма да знае, коя е всъщност и да намери баща си.

Но тя не е единствената, на която външния е променен чрез магически действия: по пътя среща седем джуджета, които всъщност са човешки принцове и са били проклети. За да се развали тяхното заклинание, те трябва да бъдат целунати от най-красивата жена на света. Когато пътищата им се пресичат, всеки трябва да научи, какво всъщност означава истинската красота.

С участието на

  • Chloë Grace Moretz
    Chloë Grace Moretz
    Клоуи Грейс Морец
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички