Убийците на цветната луна

Снежната кралица и принцесата (2022)

The Snow Queen & The Princess
5.269 гласа
Актьори
Irina Chumantyeva, Svetlana Kuznetsova
Режисьори
Alex Tsitsilin, Andrey Korn
Сценаристи
Andrey Korn, Alex Tsitsilin
Жанр
Анимация, Приключенски, Фантастика
Година
Премиера в България
Държава
Русия
Продължителност
1 ч 20 мин
3 531
Абонирай се за YouTube канала ни
Младата и неопитна магьосница Кай създава проблеми в Огледалното царство и светът на хората. Тя прибягва до помощ от Герда и Кай, които този път ще бъде мъдрите учители, насърчавайки Кай да порасне и да бъде отговорна.

Снежната кралица 5 (2022)

В тази чат публиката ще се срещне с нов герой, трудно момиче с магически сили на име Ила, което живее в мистериозния свят на Огледалното царство. Дали поради някаква грешка или защото трудно контролира силите си, Ила причинява огромни проблеми в Огледалното царство, които се отразяват в човешкия свят. Тя прибягва до помощта на Кай и Герда.

Тази част е заредена с много магия, хумор и приключения. С този персонаж феновете ще видят героите, които обичат, по един нов начин. Сега Герда и брат ѝ Кай ще действат като мили приятели и мъдри наставници. Те ще помогнат на младата магьосница да преодолее детските си капризи, егоизъм и страхове. Чрез поредица от вълнуващи приключения те се превръщат в единен екип, който може да прави истински чудеса.

Надяваме се Елза от Замръзналото кралство да не ревнува прекалено много, когато разбере, че руската анимационна компания Wizart работи по петия си филм за Снежна кралица. Изключително успешният франчайз започна през декември 2012 г. и има фенове от цял свят, така че създаването на тази пета част не е изненада. Ние видяхме, че вселената на популярната героиня се разшири още от 4-тата чат Огледалното царство. Според създателите на филма тайната на успеха са ценностите, на които се основава всяка част от анимацията. Те са ясни и привличат всички възрастови групи: доброта, приятелство, състрадание и разбира се семейството. Всеки има нужда от магия и забавно съдържание, особено сега в труден период за мнозина.

Всички части

 1. Снежната кралица 2 (2015)
  Снежната кралица 2 (2015)
 2. Снежната кралица 3: Огън и лед (2016)
  Снежната кралица 3: Огън и лед (2016)
 3. Снежната кралица 4: Огледалното царство (2018)
  Снежната кралица 4: Огледалното царство (2018)
 4. Снежната кралица и принцесата (2022)
  Снежната кралица и принцесата (2022)