Убийците на цветната луна

Снежната кралица 4: Огледалното царство (2018)

The Snow Queen: Mirrorlands
5.6570 гласа
Режисьори
Aleksey Tsitsilin, Robert Lence
Сценаристи
Robert Lence, Andrey Korenkov
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
Държава
Русия
Продължителност
1 ч 20 мин
Трейлър на Снежната кралица 4: Огледалното царство (2018)
6 269
Абонирай се за YouTube канала ни
Крал Харалд е намерил начин да отмъсти на Снежната кралица, която погуби семейството му: той иска да заточи всички магически герои от всички приказки в огледало, в което няма да могат да си ползват способностите. Но ако направи това, ще бъде унищожен светът на приказките! Смелата Герда, ще бъде тази, която ще му се противопостави. Но за да успее, ще иска помощта от не кой да е, а от самата Снежна кралица!

Усилията и щастливият край белязаха началото на новите приключения на малката Герда. Смело момиче и нейните приятели, преживяват нови приключения всяка зима, за да защитят доброто и любимата си детска почивка от злите магьосници в анимацият.

Сега опасността застрашава всички приказки без изключение и само Герда е в състояние да спаси всички страхотни същества и хора от приказките. Злото не възниква от нищото: могъщия крал Хагард, който не е зъл, но натрупа прекалено много омраза към Снежната кралица, сега когато има нуждата сила, иска да ѝ отмъсти. Все пак, той е загубил цялото си семейство и всички близки, и в продължение на токова много години, той търсеше начин да отърве светът от магията и сега може да го направи! Но как ще направи това: той е създал място, добре охранявано и невидимо с просто око, така че да привлече всички магьосници там. Всички магически герои влязоха в огледалото, където техните способности бяха напълно блокирани.

Само Герда може да спре този властен цар, защото тя не разполага с магически способности, а нейните сили идват от вярата в доброто и приятелството. В това ново приключение ще ѝ помагат троловете и пиратите. Но тя няма да успее да победи краля, без самия виновник за всичко това – Снежната кралица ще трябва бързо да коригира грешките си! Ако не се обединят някогашните врагове, приказките ще изчезнат веднъж завинаги в нашия свят!

Пред тях ще има вълнуващи събития, защото те трябва да преминат през огледалото и и да освободят всички затворници. Харизматичния злодей няма да се предаде, а те по никакъв начин няма да могат да ползват своите магически помощници с изолираната територия.

Всички части

 1. Снежната кралица 2 (2015)
  Снежната кралица 2 (2015)
 2. Снежната кралица 3: Огън и лед (2016)
  Снежната кралица 3: Огън и лед (2016)
 3. Снежната кралица 4: Огледалното царство (2018)
  Снежната кралица 4: Огледалното царство (2018)
 4. Снежната кралица и принцесата (2022)
  Снежната кралица и принцесата (2022)