Лешникотрошачката и четирите кралства (2018)

Актьори
Keira Knightley, Helen Mirren, Morgan Freeman
Режисьор
Lasse Hallström
Сценарист
Ashleigh Powell, E.T.A. Hoffmann
Снимки
South Kensington, England, London
Жанр
Приключенски, Фантастика
Година
2018
Премиера в България
02 Ноември 2018
Държава
USA
Трейлър на Лешникотрошачката и четирите кралства (2018)
5 / 5 - 3 vots
992
5
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Трейлър на Лешникотрошачката и четирите кралства (2018)
Дисни прави филм на класическия балет Лешникотрошачката. Приказката е написана през 1816 г. от Hoffmann и придобива още повече популярност чрез балета на Чайковски. Клара се транспортира в един магически свят на войници, които воюват с армии на сивите мишки. Всичко започва с нейния кръстник Дроселмейър, който мисли винаги за нея, особено сега като ѝ подарява дървена лешникотрошачката.
The Nutcracker and the Four Realms (2018)

Дисни прави филм на класическия балет Лешникотрошачката и царят на мишките. Приказката е написана през 1816 г. от Hoffmann и придобива още повече популярност чрез балета на Чайковски.

Ето каква е тази история: Клара получава подарък за Коледа лешникотрошачката. Тя се оказва вълшебна и транспортира Клара в магически свят с принцове и принцеси. Но не всичко ще бъде добре, защото тя се оказва в средата на война между войниците и царя на мишките, който предвожда своята армия от сиви мишки.

Всичко започва с нейния кръстник Дроселмейър, който мисли винаги за нея, особено сега като ѝ подарява дървена лешникотрошачката.

Такава е оригиналната история, но ето сега да видим и сюжета в адаптацията на Дисни: Перспективата за коледен подарък, скрит в заключена кутия, води младата Клара в мистериозен паралелен свят. Там тя обикаля земята на снежинки, земя с цветя и земя с бонбони, срещайки ексцентричните, но приятелски жители на различните империи, включително младия войник Филип. Тя научава за съществуването на четвърта империя, в която управлява тираничен владетел. Клара заедно с Филип се стремят да свалят деспотичния крал на четвъртото царство, като едновременно трябва да си върне ключа, който ще отвори кутия с предполагаем подарък и ще се върне хармонията в четирите кралства. 

 

 

Добави ревю