Загиващ ум (2016)

6.615 050 votes
Актьори
Chloë Grace Moretz, Richard Armitage, Thomas Mann
Режисьор
Gerard Barrett
Сценарист
Susannah Cahalan, Gerard Barrett
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ, Канада, Ирландия
Продължителност
1 ч 28 мин
Трейлър на Загиващ ум (2016)
5 350
Абонирай се за YouTube канала ни
Сузана е млада жена и изглежда, че има перфектния живот: тя работи мечтаната професия като журналист, има идеални колеги и приятел. Всичко се промяна само за един ден, след който тя не си спомня коя е, страда от странна болест, която може да я отведе за винаги в нейното тъмно и нереално съзнание.

Brain on Fire (2016)

Сузана изглежда, че започва да има всичко, за което някога е мечтаела в този живот: перфектната работа като журналист в Ню Йорк Пост, колеги които винаги я подкрепят, предан приятел и любящи родители. Въпреки това, за краткото време от днес до следващия ден, животът й поема драстичен обрат – младата жена страда от халюцинации и загуба на паметта. Така Един ден се събужда в болницата и не си спомня какво се с случило през последните няколко месеца. За неин ужас тя открива, че многократно е ставала жертва самозаблуди, а също чува гласове в главата си. Докато се Сузана бори със симптомите на мистериозната си болест, тя се опитва да разбера какво не е наред с нея. Отново и отново получава фалшиви диагнози от лекарите, докато баща й Том, майка й Рона и нейния приятел Стивън се грижат за нея Докато лекарите й губят времето с грешните диагнози, нейното състояние се влошава. Най-накрая, след като един лекар дава възможно обяснение за нейното състояние, то дава нова надежда на Сузана.

Адаптиране на книгата Brain on Fire: My Month of Madness, в който една жена потъва в тъмните дълбини на душата си и изпада от мъгляво съществуване в пълна лудост.

С участието на

  • Chloë Grace Moretz
    Chloë Grace Moretz
    Клоуи Грейс Морец