Дедпул и Върколака

Тролчета 2: Турнето (2020)

Trolls World Tour
6.128 хил. гласа
Актьори
Anna Kendrick, Rachel Bloom, Justin Timberlake
Режисьори
David P. Smith, Walt Dohrn
Сценаристи
Glenn Berger, Jonathan Aibel
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 30 мин
Трейлър на Тролчета 2: Турнето (2020)
17 607
Абонирай се за YouTube канала ни
В тази част, оптимистичната Попи и вечно мрънкащият Бранч ще се включа в още по-голямо приключение, което ще ги отведе по далечни и непознати пътеки.

Троловете се завръщат, онези прекрасни същества с прилично оцветени прически, които пеят, танцуват и се забавляват чудесно. Блестящи и щастливи, кралица Попи и Бранч живеят в колоритната си колония. Но едно откритие разтърсва техния мироглед: някъде около тях очевидно има и други тролове, които харесват различни музикални стилове. Всички те имат 6 музикални стила, на които са отдадени: поп, техно, фънк, кънтри, класика и рок.

След това откритие нова заплаха се разпростира из между всички тях: кралицата на хард-рока Барб до толкова не харесва останалите стилове, че иска да ги унищожи, така че рокът да доминира над всичко. Разбира се, Попи и нейният приятел Бранч искат да предотвратят това, защото светът няма да бъде достатъчно цветен, силен и разнообразен! Попи ще трябва да се изправи срещу Барб, за да запази своя пъстър свят. Нейната задача е винаги да защитава своите тролчета, независимо от заплахата. Те трябва да се обединят и да се опитат да направят невъзможното, за да създадат хармония въпреки различията си.

Продължение на анимационния филм от 2016 г. Този път дистрибуцията пое Universal, тъй като успехът на Fox в предната чат не задоволи очакванията.

      

С участието на

 • Anna Kendrick
  Anna Kendrick
  Анна Кендрик

Всички части

 1. Тролчета (2016)
  Тролчета (2016)
 2. Тролчета 2: Турнето (2020)
  Тролчета 2: Турнето (2020)
 3. Тролчета 3: Бандата се събира (2023)
  Тролчета 3: Бандата се събира (2023)