Убийците на цветната луна

Тролчета 3: Бандата се събира (2023)

Trolls Band Together
Актьори
Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel
Режисьори
Tim Heitz, Walt Dohrn
Сценаристи
Jonathan Aibel, Glenn Berger
Жанр
Анимация, Комедия
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
1 658
Абонирай се за YouTube канала ни
Попи и Клон са вече неразделни приятели, но пред тях застава нов проблем: братът на Клон е отвлечен от гадни поп звезди, завиждайки за таланта му. Следва музикална спасителна мисия, като никоя преди

Попи и Клон не винаги са бил най-добри приятели и неразделни. След дълги проблеми, съвместните им решения и много приключения те обявяват, че са най-добри приятели и най-после стават дойка. Заедно очакват с нетърпение предстоящата кралска сватба.

Всичко около тях е чудесно, както никога преди, докато внезапно не се появява някой от миналото на Клон – неговият брат Джон. Той дълго време е смятан за изчезнал, а сега след завръщането си, разкрива миналото на Клон, защото четиримата братя са били част от момчешката група BroZone, на която Поли е луда фенка. Когато Клон е бил още малък, групата се е разпаднала, а с това и семейната им сплотеност. Джон има предложение: да потърсят останали си братя и да възстановят отново бандата, но Клон се е чувствал изоставен и трудно може да се примири с това. Той не иска повече да пее с тях и не вижда защо да помага на брат си. Но когато брат му Флойд е отвлечен от зли поп звезди, няма друг избор, освен да използва талантите си в музикалната спасителна мисия.

Това е третата част на пеещите пухкави герои тролчетата, които се събират в ново приключение, изпълнено с много музика. Част от новите попълнения имат музикален произход: Флойд е озвучен от електропоп звездата Трой Сиван. Останалите братя на Клон са озвучени от Давид Дигс и рапърът Кид Кади, а злодеят Венер оживява от музикалния изпълнител Андрю Ранълс.

След Шрек, Мадагаскар, Кунг-фу панда и Как да си дресираш дракон това е четвъртия филм на DreamWorks, който достига до поне трета част.

С участието на

 • Anna Kendrick
  Anna Kendrick
  Анна Кендрик

Всички части

 1. Тролчета (2016)
  Тролчета (2016)
 2. Тролчета 2: Турнето (2020)
  Тролчета 2: Турнето (2020)
 3. Тролчета 3: Бандата се събира (2023)
  Тролчета 3: Бандата се събира (2023)