Дедпул и Върколака

Тролчета 3: Бандата се събира (2023)

Trolls Band Together
615 хил. гласа
Актьори
Anna Kendrick, Kenan Thompson, Justin Timberlake
Режисьори
Tim Heitz, Walt Dohrn
Сценаристи
Elizabeth Tippet, Thomas Dam
Жанр
Анимация, Комедия
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 31 мин
Трейлър на Тролчета 3: Бандата се събира (2023)
6 147
Абонирай се за YouTube канала ни
Попи и Клон са вече неразделни приятели, но пред тях застава нов проблем: братът на Клон е отвлечен от гадни поп звезди, завиждайки за таланта му. Следва музикална спасителна мисия, като никоя преди

Попи и Клон не винаги са бил най-добри приятели и неразделни. След дълги проблеми, съвместните им решения и много приключения те обявяват, че са най-добри приятели и най-после стават дойка. Заедно очакват с нетърпение предстоящата кралска сватба.

Всичко около тях е чудесно, както никога преди, докато внезапно не се появява някой от миналото на Клон – неговият брат Джон. Той дълго време е смятан за изчезнал, а сега след завръщането си, разкрива миналото на Клон, защото четиримата братя са били част от момчешката група BroZone, на която Поли е луда фенка. Когато Клон е бил още малък, групата се е разпаднала, а с това и семейната им сплотеност. Джон има предложение: да потърсят останали си братя и да възстановят отново бандата, но Клон се е чувствал изоставен и трудно може да се примири с това. Той не иска повече да пее с тях и не вижда защо да помага на брат си. Но когато брат му Флойд е отвлечен от зли поп звезди, няма друг избор, освен да използва талантите си в музикалната спасителна мисия.

Това е третата част на пеещите пухкави герои тролчетата, които се събират в ново приключение, изпълнено с много музика. Част от новите попълнения имат музикален произход: Флойд е озвучен от електропоп звездата Трой Сиван. Останалите братя на Клон са озвучени от Давид Дигс и рапърът Кид Кади, а злодеят Венер оживява от музикалния изпълнител Андрю Ранълс.

След Шрек, Мадагаскар, Кунг-фу панда и Как да си дресираш дракон това е четвъртия филм на DreamWorks, който достига до поне трета част.

С участието на

 • Anna Kendrick
  Anna Kendrick
  Анна Кендрик

Всички части

 1. Тролчета (2016)
  Тролчета (2016)
 2. Тролчета 2: Турнето (2020)
  Тролчета 2: Турнето (2020)
 3. Тролчета 3: Бандата се събира (2023)
  Тролчета 3: Бандата се събира (2023)