Тролчетата / Trolls (2016)

6.560 360 votes
Актьори
Justin Timberlake, James Corden, Anna Kendrick
Режисьор
Walt Dohrn, Mike Mitchell
Сценарист
Glenn Berger, Jonathan Aibel
Жанр
Анимация, Приключенски
Година
2016
Премиера в България
28 Октомври 2016
Държава
USA
Продължителност
92 мин.
Трейлър на Тролчетата / Trolls (2016)
4.5 / 5 - 25 vots
16189
159
11
Запознайте се с тролчетата. Те са малки, сладки, забавни. Обичат да танцуват и да се наслаждават на музиката и на живота. Любвеобвилни и дружелюбни, тези тролчета обичат да си играят наоколо. Но един ден, мистериозен великан се появява на сцената, за да сложи край на партито.
Троловете живеят в гората, като техен лидер е Попи. По време на нейното управление, те винаги са били добродушни и мирни. Тя е с розова коса и е истинско слънце за тях. Но не се отнася същото за всички – някои от тях са по-безцветни и не са заредено с толкова положителна енергия. Тъй като живеят на едно място, те трябва да се справят с различията си.

Но по време на церемония, нещо се обърква и много от нейните поданици, са  отвлечени от голямо и раздразнително чудовище наречени Берген. Това чудовище се хранят с тролове. За да спаси заложниците, Попи, трябва да се сближи с троловете, като Клон, които винаги са били аутсайдер. Ако искат да намерят приятелите си, ще трябва да се обединят, въпреки техните различия.

Това е една забавна, 3D анимирана музикална комедия, създадена на основата на образите на куклите тролчета на Томас Дам.

В главната роля
  • Anna Kendrick
    Anna Kendrick
    Анна Кендрик
Добави ревю