Анна Кендрик

Анна Кендрик
Anna Kendrick
Дата на раждане
09 Август 1985
Роден град
Портланд, Мейн, САЩ
Възраст
35
Националност
USA
Богатство
$ 20 мил.
Височина
1.57
Първи филм
Family Guy (1999)
Най-добър филм
50/50 (2011)
Най-лош филм
Опитът на Марк Пийс (2009)

Тя е привлечена от киното от ранна детска възраст. През 2009 г. печели важна роля във филма “Високо в небето”. Тя е номинирана за Оскари, Златен глобус и печели не по-малко от пет награди. 

Родена през 1985 г. в Портланд, Анна Кендрик е американска актриса и певица, чиято сила се крие в гъвкавостта ѝ: с изключение на супергерой, тя заемала роли в широк спектър от жанрове: комедии, мюзикъли, драми, трилъри и т.н.
Дъщеря на счетоводител и учител по история, още от ранна възраст проявява интерес към пеене и актьорско майсторство, правейки опити в местните театри. Първоначално с баща си и по-късно с по-големия си брат Майкъл, тя отива на прослушвания в Ню Йорк. Първоначално като театрална актриса, получава първата си голяма роля още на 12 години в мюзикъла “Високо общество”, Бродуей, където е номинирана с награда “Тони”. Няколко години по-късно прави голям скок в киното и дебютира с Camp (2007).

Личен Живот

Кендрик имаше връзка с режисьора Едгар Райт през 2009 г. Те се влюбиха, след като се срещнаха на сцената на Scott Pilgrim vs. the World (2010). След запознанството си за четири дълги години, двойката се раздели в началото на 2013 г. Тогава в Pitch Perfect актриса започна да се опознава с киномайстора Бен Ричардсън. 

 

Връзки и взаимоотношения:

  • Edgar Wright (Едгар Райт)
  • Ben Richardson (Бен Ричардсън )

Семейство:

  • Майка: Джанис (счетоводител)
  • Баща: Уилям Кендрик (учител по история, който също работи в сферата на финансите)
  • Брат: Майкъл Кук Кендрик

 

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички