Кралството на планетата на маймуните

Междузвездни войни: Видения (2021)

Star Wars: Visions
724 хил. гласа
Сезон 1
9 епизода
Актьори
Michael Sinterniklaas, Adam Sietz, Neil Kaplan
Снимки
Los Angeles, California, USA
Жанр
Анимация, Екшън, Приключенски
Година
Премиера
Държави
Япония, САЩ
Трейлър на Междузвездни войни: Видения (2021)
184
Абонирай се за YouTube канала ни
Късометражни аниме филми от различни истории, развиващи се в далечната галактика с герои и персонажи, които никога не сме виждали.

Добре дошли в една далечна галактика, каквато не сте виждали досега! Девет самостоятелни късометражни аниме филма ни отвеждат в отдалечените неизвестни кътчета на вселената на Междузвездни войни, където се намират неизвестни герои и същества. Тези разкази са напълно различни от познатите кино продукции и ни пренасят на планети, които никога не сме виждали. Понякога бушува гражданска война между Империята и Бунтовниците, а понякога Войните на клонираните дори още не са избухнали. Срещаме майстори джедаи, които защитават селата си от нашественици, ставаме свидетели на дуел между двама жадни за власт близнаци.

Някои от действията се развиват между Отмъщението на ситите и Епизод 4 – Нова надежда. Други епизоди се развиват след събитията в Невидима заплаха. Един от епизодите е дори след края на сагата на Скайуокър и ни показва галактиката след окончателната смърт на Палпатин.

С участието на

 • Alison Brie
  Alison Brie
  Алисън Бри

Сезони

 1. Междузвездни войни: Видения (2021)
  Междузвездни войни: Видения (2021)
 2. Междузвездни войни: Видения Сезон 2 (2023)
  Междузвездни войни: Видения Сезон 2 (2023)