Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Стар Трек: Пикард (2020)

Star Trek: Picard
7.595 хил. гласа
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Patrick Stewart, Isa Briones, Alison Pill
Сценаристи
Kirsten Beyer, Akiva Goldsman
Снимки
Los Angeles, California, USA
Жанр
Драма, Екшън, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Стар Трек: Пикард (2020)
951
Абонирай се за YouTube канала ни
Жан-Люк Пикард се оттегли от USS Enterprise, но една история чака да бъде завършена, едно минало, без което няма да има бъдеще. Появата на една мистериозна жена подтиква някогашния капитан към една последна и нелегална мисия отвъд звездите.

Жан-Люк Пикард някога беше горд член на Федерацията като легендарен капитан на USS Enterprise. Но времената са се променили и след несъгласие той напусна звездния фронт, и сега прекарва живота си в своята винарна във Франция. След 14 години прекарани на това прекрасно място, той продължава да се чувства виновен за смъртта на командир Дейта и унищожаването на Ромуланите. Неговите странни сънища не са пристанали да му напомнят, че е оставил нещо в миналото, което трябва да довърши. Сега спокойствието му приключва, защото се появява загадъчната Дейдж, която изглежда има отговори за неговите кошмари. Пикард се опитва да стигне до дъното на една загадка в своето минало и изглежда че Дейдж има връзка с бившия приятел и колега на Пикард , който някога рискува живота и екипажа си, за да го спаси. Това, което иска Дейдж е някогашния капитан отново да покаже своята смелост и заедно да потеглят на спасителна мисия, а той няма как да откаже, защото не е загубил чувството си за справедливост.

Поредицата Стар Трек, в която приключенията на капитана от Next Generation продължават след близо две десетилетия от последната поява на филма.

Сезони

  1. Стар Трек: Пикард (2020)
    Стар Трек: Пикард (2020)
  2. Стар Трек: Пикард Сезон 2 (2022)
    Стар Трек: Пикард Сезон 2 (2022)
  3. Стар Трек: Пикард Сезон 3 (2023)
    Стар Трек: Пикард Сезон 3 (2023)