Дедпул и Върколака

Живота на нашата планета (2023)

Life on Our Planet
8.15.7 хил. гласа
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Morgan Freeman
Жанр
Документален
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Живота на нашата планета (2023)
184
Абонирай се за YouTube канала ни
Животът на нашата планета в продължение на 4 милиарда години. Разказан от Морган Фрийман и продуциран от Стивън Спилбърг

Животът на Земята е разнообразен и изключително сложно изграден. В продължение на милиони години са съществували огромно количество вариации на видове, които непрекъснато са се променяли. Днес на нашата планета съществуват 20 милиона вида, но това е само малка част от всички видове, които някога са живели на Земята. 99% от всички видове, които някога са обитавали Земята, отдавна са изчезнали. Въпреки това известни учени могат да реконструират как е изгледала Земята в миналото, като използват високотехнологични методи. Поради какви причини са изчезнали всички тези организми и как се адаптират към променящите се климатични условия? Миналото на планетата ни оказва ли някакво влияние върху настоящето? За да се вникне по-отблизо на живота, трябва да се изследва произходът му на Земята.

Документалния сериал описва еволюцията на живота на планетата Земя в продължение на 4 милиарда години. Това е период от време, който ще обхване възхода и падението на живота на Земята – от катаклизми, които са променят нашите екосистеми до организмите, които оцеляват през целия този път.  

Продуциран от Стивън Спилбърг и създателите на Our Planet (Нашата планета).

С участието на

  • Morgan Freeman
    Morgan Freeman
    Морган Фрийман