Дедпул и Върколака

Документални филми

IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови
БългарскиДокументален
Мюзикъла Мечтите се сбъдват разказва за подготовката за турнето на Графа, в който разказва, какво е платил за да сбъдне своите мечти.
ДокументаленДрама
4.2
Визията на Дженифър Лопес, представена в неповторим мюзикъл с послание, че щастливия и успешен живот като на приказка, е възможен.
 • Ben Affleck
  Бен Афлек
Документален
8.6
Ренесанс: Филм на Бионсе е музикален документален филм за турнето на Бионсе през 2023 г., който включва подготовката и финала му.
 • Michelle Williams
  Мишел Уилямс
Документален
5.8
Риалити шоу с 456 участници, базирано на хитовив сериал Игра на калмари, в което победителя ще спечели 4,56 млн. долара. Единствената разлика със сериала е, че тук никой не умира.
Документален
8.1
Животът на нашата планета в продължение на 4 милиарда години. Разказан от Морган Фрийман и продуциран от Стивън Спилбърг
 • Morgan Freeman
  Морган Фрийман
ДокументаленДрама
8
Това е спиращия дъха концерт Eras Tour на единствената и неповторима Тейлър Суифт с дължина 3 часа и повече от 40 песни.
АнимацияДокументаленИсторически
8.5
Сериалът Праисторическа планета потапя зрителите в чудесата на нашата планета, които са разкрити с нови технологии и доказателства.
ДокументаленДрама
8.1
Документален филм за живота на актьора Майкъл Джей Фокс и сблъсъка му с нелечима болест, която разкрива години по-късно.
Документален
1.2
Документален филм, който хвърля по-автентичен поглед върху известната владетелка, от това, което обикновено се говори за нея.
БългарскиДокументален
6.4
Документален филм за духа на Перник, въплътен във футболния клуб и миньорската промишленост, с която той е известен.
АнимацияДокументаленИсторически
8.5
Документалната поредица разказва историята на нашата планета през последните дни на динозаврите, които са датирани преди 66 милиона години.
ДокументаленЕкшънКомедия
6.8
Хаотичната трупа около Джони се събира отново за да покаже, че с възрастта всеки помъдрява и се учи от грешките си или точно обраното.
Документален
8
По случай 20-годишнината на "Хари Потър и философският камък" се провежда тази голяма среща с Даниел Радклиф, Ема Уотсън и всички звезди от осемте филма за Потър.
 • Daniel Radcliffe
  Даниъл Радклиф
 • Emma Watson
  Ема Уотсън
 • Ralph Fiennes
  Ралф Файнс
БългарскиДокументален
8
Документален филм посветен на алпинист Боян Петров, който е история на силата на човешкия дух, решителност и непоколебимост. Истинска история на стремежа, който дава сила на човека, никога да не се отказва. За България е мемоар на една велика българска легенда.
ДокументаленПриключенски
7.8
В документалния филм на National Geographic Уил Смит ще ни покаже един от най-изумителните забележителности и природни феномени на планетата. Заедно с изследователите ще открие най-странните, опасни, необичайни и зашеметяващи гледки на планетата.
 • Will Smith
  Уил Смит
БългарскиДокументален
8.4
Живот от живота е български документален филм, който засята медицинската сфера и по-конкретно нуждата от донорство.
Документален
6.8
Корейската група Blackpink празнува петата си годишнина. Във филма са включени невиждани кадри и най-красивите моменти на Blackpink.
Документален
7.7
Документален филм за феномена Диего Марадона. Блестящия футболист води не толкова светъл живот извън игрището, забърквайки се с мафията.
Документален
7.5
Документален филм за теория QAnon, който задълбава въпроса за нейните създатели и сайта 8chan, дом на други теории като Gamergate и Pizzagate