Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Хало (2022)

Halo
7.395 хил. гласа
Сезон 1
9 епизода
Актьори
Pablo Schreiber, Shabana Azmi, Yerin Ha
Сценаристи
Kyle Killen, Steven Kane
Снимки
Ontario, Canada
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Приключенски
Година
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Хало (2022)
1 772
Абонирай се за YouTube канала ни
През 26-ти век, когато човечеството колонизира други планети, е заплашено от силно развит съюз от извънземни раси, наречен Заветът.

Действията се развиват през 26-ти век, когато човечеството се разпространява извън Слънчевата система и колонизира множество планети под ръководството на Космическото командване на Обединените нации. Между различните колонии избухва война, която изисква създаването на генетично модифицирани супер войници, наречени спартанци. Най-голямата опасност идва от извънземна раса, която ще предизвика епична война, застрашаваща цялото човечество. Извънземен съюз наречен Заветът е управляван от древна раса, която нарича себе си Пророците. Те обявяват война на човечеството, защото не иска да му се поклони. Заветът преследва и унищожава всяка по-ниско технологична раса, която не иска да ѝ служи. Главният командир Джон-117 е техния водач, който изпълнява мисиите ефективно и на сляпо, без да ги поставя под съмнение. Той започва дръзка мисия, в която трябва да намери древно пръстеновидно оръжие, с което може да защити човечеството. Но също така това оръжие има и потенциала да унищожи целия живот в галактиката. Когато го открива, той си връща изтритите спомени, преди да бъде напълно превърнат в безмозъчна машина за убиване, за което е създаден. Той обръща гръб на Съвета за сигурност и иска да стигне до дъното на мистериозния артифакт, миналото му и истинските намерения на Завета.

Адаптацията на една от най-популярните в света видеоигри Halo беше обявена за първи път при представянето на конзолата Xbox One през 2013 г. Дълго време снимките бяха в процес на разработка и най-накрая започнаха в Унгария през ноември 2019 г. Поради пандемията бяха прекратени за 6 месеца. През февруари 2021 г. беше обявено, че Halo няма да бъде излъчен на Showtime, както беше планирано, а на Paramount+.

Сезони

  1. Хало (2022)
    Хало (2022)
  2. Хало Сезон 2 (2024)
    Хало Сезон 2 (2024)