Дедпул и Върколака

A Good Person / Един добър човек (2023)

A Good Person
7.123 хил. гласа
Актьори
Florence Pugh, Celeste O'Connor, Morgan Freeman
Режисьор
Zach Braff
Сценарист
Zach Braff
Снимки
Maplewood, New Jersey, USA
Жанр
Драма
Година
Премиера
Държави
САЩ, Канада
Продължителност
2 ч 08 мин
Трейлър на A Good Person / Един добър човек (2023)
362
Абонирай се за YouTube канала ни
След трагичен инцидент двама непознати изграждат приятелство. Прошката и надеждата могат да се родят на най-необичайни места.

Алисън (Флорънс Пю) и Нейтън са идеалната двойка. Те искат да направят следващата стъпка в отношенията си, като се оженят. Но тогава се случва нещо ужасно: Алисън предизвиква автомобилна катастрофа, при която загиват сестрата на Нейтън и нейният съпруг. Животът на Алисън рязко се променя, а до преди дни беше млада жена с блестящо бъдеще, прекрасен приятел, обещаваща кариера и подкрепящи семейство и приятели. Връзката им не издържа на това тежко изпитание и Нейтън прекратява всякакво отношения с нея. Като че ли изпаднала на дъното на отчаянието, прибягва до хапчета. След ужасната катастрофа светът и се срива за миг и след дълго възстановяване е изписана от болницата с опиатна зависимост и болка, която не я напуска.

Когато един ден намира сили да продължи напред, посещава група за взаимопомощ, където вижда бащата на Нейтън – Даниел (Морган Фрийман). Странно, но Даниел заявява, че знае от какво има нужда.

Докато потъналият в скръб Даниел отглежда внучката си, а Алисън търси изкупление, те откриват, че приятелството, прошката и надеждата могат да процъфтят на най-необичайни места. С течение на времето тя изгражда очарователно приятелство с бъдещия си свекър Даниел, което ѝ дава възможност да се съвземе и да продължи живота си.

С участието на

  • Florence Pugh
    Florence Pugh
    Флорънс Пу
  • Morgan Freeman
    Morgan Freeman
    Морган Фрийман