Чудото / Wonder (2017)

8109 850 votes
Актьори
Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay
Режисьор
Stephen Chbosky
Сценарист
R.J. Palacio, Steve Conrad
Снимки
Heritage Woods, British Columbia
Жанр
Драма
Година
2017
Премиера в България
Държава
USA
Продължителност
113 мин.
Трейлър на Чудото / Wonder (2017)
4.8 / 5 - 8 vot
4994
23
2
Живота на едно дете, което им деформация на лицето. Години наред крие това, но най-големия проблем идва в момента, в който то трябва да престане да се крие. Как ще го възприеме светът и още повече учениците, които са едва пети клас.
На пръв поглед Auggie Pullman трудно може да се определи като нормално дете, от чисто гледна точка на външния вид. Още при раждането си той има нарушения в лицето. Досега той и родителите му се опитват да скрият външния му вид, но това все някога трябва да се промени и момент е в новата учебна година, когато той е вече пети клас. Това е важно за да може да промени живота си. Той иска да бъде приет като човешко същество и вече да не се смята за чудовище. Това е предизвикателство за всички участници.
През 2012 г. R.J. Palacio публикува романа Wonder бързо се превръща в бестселър. В книгата се разкрива историята на една промяна, възприемане от различни гледни точки. По заглавието и сюжета, филма ни напомня за Красив ум, които разказва реалния живот на един гений, който страда от шизофрения. Въпреки това той успява да запази бистрия си ум и да направи редица теории, които намират приложение в съвременната икономика. По подобен начин, Wonder иска да покаже красотата отвъд това което виждаме.

С участието на

  • Owen Wilson
    Owen Wilson
    Оуен Уилсън