Кунг-фу панда 4

Случаят Тесла (2023)

The Tesla Case
8.546 гласа
Актьори
Мартин Паунов, Неда Спасова, Поли Иванова
Режисьор
Андрей Хадживасилев
Сценаристи
Пламена Велковски, Виктория Пенкова
Снимки
Bulgaria
Жанр
Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
Продължителност
1 ч 30 мин
Трейлър на Случаят Тесла (2023)
1 850
Абонирай се за YouTube канала ни
Малкия гений Тони ще трябва да помогне на съучениците си по време на летен лагер, но и да запази приятелката си Рая, защото има нов конкурент.

Продължение на филма Случаят Кюри, Продължение на филма от 2018 г. Случаят Кюри. В предната част се запознахме с малкия гений Тони, който си пада по науката и Рая – напълно противоположна, палава, не обича да учи, а нейното хоби са танците. Въпреки всичко, Тони тайни я харесваше, а когато и двамата претърпяха неуспех с своите начинания, те се сприятелиха.

В тази част те вече са неразделни приятели, а Тони има нова мисия в живота: да реализира мечтата на Никола Тесла пренос на електричество без проводници. Експериментите му са прекъснати лагер, на който задължително трябва да отиде. Когато отиват пред Тони се появява нов проблем в лицето на Виктор, който иска да спечели сърцето на Рая и за да направи това, трябва да злепостави нейния приятел. Естествено най-лесния начин за това е, да саботира експериментите му, както вече се случи и в предната част, когато бяха задигнати плодовете на труда му – мишката Кюри. Сред страшните истории, които си разказват, като че ли една от тях се сбъдва – тази за върколаците!

Всички части

  1. Случаят Кюри (2018)
    Случаят Кюри (2018)
  2. Случаят Тесла (2023)
    Случаят Тесла (2023)