Повелителят на дракони
The Girl on the Train

Момичето от влака (2016)

6.5173 030 votes
Актьори
Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett
Режисьор
Tate Taylor
Сценарист
Erin Cressida Wilson, Paula Hawkins
Снимки
USA, New York, Hastings-on-Hudson
Жанр
Трилъри
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 52 мин
Трейлър на Момичето от влака (2016)
11 537
Абонирай се за YouTube канала ни
Рейчъл е разведена, но все още обича съпруга си, който сега живее с Анна. Тя е изпълнена със завист и гняв, защото няма живота, който сега има Анна. Всеки ден, когато се връща от работа, гледа една двойка, която живее близо до къщата, на бившия си съпруг. В тази двойка тя вижда мечтите си, докато един ден вижда нещо ужасно в двора им, а във вестника пише за убита жена. Рейчъл е сигурна, че убиеца е нейния съпруг, но истината ще се окаже по-ужасна от нейните предположения.

The Girl on the Train (2016)

Разказът е умело разделена между трима души, животът на които, се пресича с една трагедия: Рейчъл, Меган и Анна. Ние първо срещнете Рейчъл, която е типичния уморен работник по пътя към своя дом – освен това тя има шише, в което е смесен джин с тоник и това е само началото. Това е петък, деня в която тя винаги изпитва вина на живота си очаква през уикенда малко повече радост и почивка. Влага на Рейчъл преминава през къщата на бившия й съпруг Том, който сега има нова жена – Анна. Влака има няколко спирки, в една от които тя гледа една двойка, в близка до Том. Тя ги наблюдава всеки ден и дори ги кръщава с имената Джес и Джейсън. Тя вижда своите мечти в техния перфектен живот. Докато един ден тя вижда нещо, стряскащо в тяхната градина, както и чете във вестника че Меган, която тя нарича Джес е изчезнала и решава да предупреди полицията. Тя е убедена, че “Джейсън” е човекът, който може да е направил това. Но се оказва, че Скот никога не би наранил на любимата му съпруга. В допълнение, полицията отхвърля мнението на Рейчъл, защото от алкохола може да има загуба на паметта. Що се отнася до Megan, Рейчъл колкото повече научава за нея, толкова по-малко я харесва, а Скот е очевидни в траур. Рейчъл иска да прдопреди бившия си Том, който обаче не взема на сериозно чалната си бивша съпруга. Докато Рейчъл е изпълнена със завист към Анна, тя иска да си отмъсти на Скот и да разкрие убийството. Това е един психологически трилър, който има неочакван обрат.

 

momicheto-vav-vlaka

Актьорски състав

 • Rebecca Ferguson
  Rebecca Ferguson
  Ребека Фъргюсън
 • Haley Bennett
  Haley Bennett
  Хейли Бенет
 • Emily Blunt
  Emily Blunt
  Емили Блънт
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички