Сърша Ронан
Saoirse Ronan
В измислен френски град през ХХ век ще видим мечтата на един репортер, работещ във парижката редакция на американски вестник. Той създава специална емисия, в която отразява най-добрите истории за последните 10 години. Но както е било винаги, не всеки има свободата да пише...
Трудния живот на четири сестри, които трябва да достигнат зряла възраст след гражданската война на САЩ. Лори е млад мъж, който живее близо до тях и освен верен съсед, се превръща в приятел на тяхното семейство.
Истинската история за Мери Стюарт - кралицата на Шотландия. Разказва, в който можем да видим до къде може да достигне алчността за валс. Съществуват доста художествени произведения на същата тематика, но сега можем да видим реалността без изключения
Филм за живота и необичайната смърт на легендарния холандски художник Винсент Ван Гог. Всички кадри във филма изглеждат като нарисувани в стил на произведенията на Ван Гог.
Елис емигрира в Бруклин, където намира нова работа, любовта на живота си и всичко, което я кара да бъде щастлива. Но един ден се налага да се върне отново в Ирландия, където миналото я застига и е поставена под труден избор между стария си приятел в Ирландия и Тони, който живее в Америка.
Billy е самотна майка, която живее в град в който жителите са изгонвани от своите домове поради просрочване на плащанията им. За да запази дома си тя започва работа в подземен свят.
Планетата ни е нападната и завзета от „миролюбиви” извънземни, които са под формата на духове. Но за да живеят те трябва да си сменят телата. Те са завзели телата на почти всички хора, и контролират техния ум. Мелани заедно с малка група от хора, се съпротивляват срещу това превземане, а Търсачката е дух от миротворците, които иска да я залови. Той се бори за доминирането на неговата раса. В Мелани е и планирана нова душа, на имае Скитница, която се опитва да превземе нейните чувства, страсти и целия и живот, но има едно нещо което и пречи – това е самата Мелани. Оказва се че нейния ум не може така лесно да бъде превзет от духовете нашественици. Търсачката иска от Скитница да взема колко се може повече информация за местонахождението на тази група от оцелели хора.