G.I. Joe: Змийски очи
Little Women

Малки жени (2019)

7.8155 970 votes
Актьори
Florence Pugh, Emma Watson, Saoirse Ronan
Режисьор
Greta Gerwig
Сценарист
Louisa May Alcott, Greta Gerwig
Снимки
Concord, Massachusetts, USA
Жанр
Драма
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 15 мин
Трейлър на Малки жени (2019)
3 934
Абонирай се за YouTube канала ни
Масачузетс средата на 19 век, четири сестри ще се изправят пред предизвикателството да достигнат зряла възраст след военния конфликт на гражданската война. Колкото по-възрастни стават, все повече ще се сблъскват с препятствия, свързани със самоутвърждаването си като жени.

Американската гражданска война е почти приключила, но последствията от нея все още се усещат в Нова Англия през 1860-те. По това време четирите сестри на семейство Март израстват заедно, това са: Мег, Джо, Бет и Ейми.

Докато майката на момичетата Марми пътува до ранения си баща, те трябва да се справят сами, което не винаги е толкова лесно с техните много различни темпераменти: докато Мег е спокойна и разумна сестра, то буната Джо, иска да бъде писателка и често се среща със съседското момче Лори. Укротяването ѝ дори не е възможно за тяхната леля. Бет от своя страна се опитва да сплотява сестрите, а най-малката Ейми е не е намерила своето място в света.

Така и четирите млади жени следват мечтите си, но въпреки това остават близо една до друга, дори и когато напускат дома си, за да търсят щастието по свой начин. Колкото по-възрастни стават, все по-често се сблъскват с пречките на обществото с джендър идеология.

Филмът е базиран на едноименния роман класика от Луиза Мей Олкът, който разказва историята на четири сестри в периода след американската гражданска война. Преди това материалът е бил адаптиран няколко пъти със същото заглавие през 1933, 1949 и 1994 г. с Уинона Райдър.

 

Актьорски състав

 • Florence Pugh
  Florence Pugh
  Флоренс Пу
 • Emma Watson
  Emma Watson
  Ема Уотсън
 • Saoirse Ronan
  Saoirse Ronan
  Сърша Ронан
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички