Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Вижте как бягат (2022)

See How They Run
6.564 хил. гласа
Актьори
Kieran Hodgson, Gregory Cox, Pearl Chanda
Режисьор
Tom George
Сценарист
Mark Chappell
Снимки
London, England, UK
Жанр
Комедия
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Англия
Продължителност
1 ч 38 мин
Трейлър на Вижте как бягат (2022)
458
Абонирай се за YouTube канала ни
През 50-те години на миналия век двама детективи разследват убийство, потапяйки се в подземния свят на филмовата индустрия.

Историята се развива в лондонския квартал Уест Енд през 50-те години на миналия век, когато пиесата на Агата Кристи “Капан за мишки” празнува 100-тното си представление. Подлият американски режисьор Лео е твърдо решен да придобие правата за филмиране на сценичния хит. Проектът за адаптация изведнъж се провалят, след като аморалният режисьор е убит. Шокиращото убийството разтърсва цели екип.

Със случая се заемат съобразителния инспектор Стопард и нетърпеливата новобранка Сталкер, която е толкова ентусиазирана, че понякога взема ирационални решения. С твърде голямото си усърдие и чирак от друга страна, търпението на инспектора е подложено на многократни изпитания. Загадката на сцената се превръща в загадка на техния случай. Разследването няма да е лесно, защото режисьорът си е спечелил много врагове и изведнъж всички изглеждат подозрителни. Детективите се оказват в центъра на мистерия, която се развива в подземния свят на бляскавата филмовата индустрия (с всичките ѝ сенчести страни), така че скоро се оказват в голяма опасност.

Имената на героите са имена на писатели, които са част от обкръжението на Агата Кристи: Макс Малоуан например е вторият съпруг на криминалната икона. Името на инспектор Стопард е заимствано от известния драматург Том Стопард, който е написал детективския роман The Real Inspector Hound, който представлява пиеса в пиесата, както филма.  Камериерът Фелоус се отнася за Джулиан Фелоус, който е автор на криминалния роман Госфорд парк, подобен на този на Кристи.

С участието на

  • Saoirse Ronan
    Saoirse Ronan
    Сърша Ронан