Никол Кидман
Nicole Kidman

Щиглецът (2019)

Малкия Тео попада на атентат в музей, където сред хаоса, по настояване на умираш старец, открадва скъпа картинка от 1654 г. която по-късно променя живота му.
6.3

Аквамен (2018)

Аквамен е наследник на престола на Атлантида, който има уникални способности да диша под водата и да комуникира с всички морските същества. Той трябва да спре своя брат, който се подготвя за война с хората, защото те не престават да замърсяват океаните. Филма ще разкаже приключенията на за водното царство Атлантида след събитията в Лигата на справедливостта 2017.
7

Destroyer (2018)

Филмът се съсредоточава върху историята на Ерин Бел, детектив от полицията в Лос Анджелис, който преди години е проникнал в култ банда в Калифорния и има ужасни последици. Години по-късно лидерът на групата е освободен. Ерин ще трябва да се изправи пред тази нова заплаха и да преживее тъмна сцена от миналото си.
6.2

Измамените / The Beguiled (2017)

По време на гражданската война, девическо училище приемат ранен войник. Те се грижат за него дълго време, но след като той оздравява, изглежда че е не е благодарен и отношението му към тях рязко се променя.
6.3

Убийството на свещения елен (2017)

В психологическия трилър, Стивън и Анна са уважавани лекари с перфектен живот. Тяхното семейство започва да се разпада, от все по-странното поведение на социално слаб тийнейджър, за който Стивън се грижи и иска да го превърне в успешен лекар.
7

Недосегаемите / The Upside (2017)

Филип е богат човек, който до преди няколко дена се радваше на живота, но поради злополука, сега е обграден от медицински грижи. Прави интервю за да намери някой, който да му помага и решава да вземе не най-подходящия, а най-забавния, който в последствие се оказва правилния избор, защото му връща радостта от живота.
6.8

Геният / Genius (2016)

Биографичен филм за писателя Томас Улф, който работи съвместно с Max Perkins и заедно правят брилянтни романи. Това се случва през 1929, когато Max е единствения който вижда таланта на Улф.
6.6

Лъв: стъпки към дома / Lion (2016)

Сароо още на пет години се изгубва и започва да живее както сирак. Той оцелява сред всички тези трудности и по-късно попада в ръцете на млада двойка, която го взема със себе си в Австралия. Когато той пораства, иска да разбере повече за своето минало и истинските си родители.
8

Тайната е в техните очи (2015)

Най-добрия ФБР екип прекратява дейността, си след като дъщерята на Джес е убита. Години по-късно неин партньор намира убиеца, но никой от тях не е подготвен за истината.
6.3

Земя на странници / Strangerland (2015)

Матю и Катрин заедно със своите деца се преместват в малък пустинен град. Една вечер, се разраства масивна буря и децата им изчезват. Те заедно с полицията започват издирване.
5.2

Семеен корен / The Family Fang (2015)

Бъстър и Ани са брат и сестра, на които родителите оказват силни влияние и те не успяват да водят имат нормален живот. Един ден когато се връщат при тях, внезапно виждат, че са безследно изчезнали.
6.1

Принцесата на Монако / Grace of Monaco (2014)

Холивудската звезда Грейс Кели (Никол Кидман) се сгодява за принц Рение III. С това тя заменя кариерата си за да стане принцеса, но брака им започва да се проваля, когато съпруга й трябва да се бори за свободата на Монако - той трябва да плати непосилни данъци.
5.7

Падингтън / Paddington (2014)

Paddington е мечок, който живее в най-доброто място на света – джунглата. Обаче се налага да напуснат дома си поради земетресението и отиват в Лондон. Той плават до там с кораб в който тайно се е скатал. Когато пристига едно семейство решава да вземе мечока у дома си без да подозира че това ще бъде голяма грешка, защото той започва да прави много пакости и поразии.
7.2