Филми с Кристен Стюарт

Кристен Стюарт
Kristen Stewart
Докато група учени правят подводни изследвания, избухва взрив в съоръжението. Остават малко участъци, в които все още няма вода. Изплуването на повърхността, става още по-трудно, след като са нападнати от непознат вид организъм.
Въз основа на реалните събития, при които Джийн Сибърг, стана жертва на нелегална програма за наблюдение на ФБР. Това се случва, когато Джийн дава подкрепа на "Партия на черните пантери" през 60-те. Тя почива на 40-годишна възраст в Париж, след като полицията отсъжда предполагаемо самоубийство. Ромен Гари, нейния вторият съпруг е свикал пресконференция малко след смъртта й, където публично обвинява кампанията на ФБР, която влошава психичното ѝ здраве. Една от причините за това е, че медиите съобщават за фалшива история, която ФБР насажда за забременяването ѝ от членовете на Партия на черните пантери.
Три дами работят за Чарлз, чиято агенция за сигурност и разследване се разшири в международен план. Агенцията винаги е предоставяла услуги за сигурност на високо ниво и сега тук работя най-умните, най-смелите и най-способните жени в света. Трите дами трябва да открият инженер, който разполага с опасна за целия свят технология.
История, която се развива в модния свят Париж, където една жена на име Морийн работи като професионален моден консултант за Кира. Тя има способността да разговаря с мъртвите и приема различни задачи от мъртвия и барат близнак.
Като талантлив Джеймс иска започва работа във кино бизнеса. Той има роднини, които ще му помогнат. Но в тази трудна кариера, ще се появят няколко пречки, свързани с красивите жени в Холивуд.
В един бъдещ свят, свободен от алчност, бедност, насилие и чувства, нова болест заплашва да събудите отново спящи емоции - насаждане на любов, депресия, чувствителността и страха в тези, които са засегнати.
По време на войната в Ирак, няколко души се завръщат успешно в родината си, където са обявени за герои. Но може би само тези, които са загинали, наистина знаят какво се е случило.
Поради поредица от нечакани обстоятелства под един покрив се озовават, ранен професор по философия, Сам – наркоман и краде, баща на тийнейджърката, която иска да води свой независим живот и никой да не й се меси. Всички те ще трябва да намерят светлина в живота си.
Прилялата на спящия агент на ЦРУ е от отвлечена. Той ще си я върне с помощта на невероятни си бойни умения, които стават все по-дори с всяка една цигара трева.
Живота на Alice е както трябва до момента в който и заявяват че има Алцхаймер. Сега начина на живота на цялото семейство се променя.