Кафе Съсайъти / Café Society (2016)

6.666 960 votes
Актьори
Jesse Eisenberg, Steve Carell, Kristen Stewart
Режисьор
Woody Allen
Сценарист
Woody Allen
Снимки
New York City, USA, New York
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 36 мин
Трейлър на Кафе Съсайъти / Café Society (2016)
733
Абонирай се за YouTube канала ни
Като талантлив Джеймс иска започва работа във кино бизнеса. Той има роднини, които ще му помогнат. Но в тази трудна кариера, ще се появят няколко пречки, свързани с красивите жени в Холивуд.
През 1930 г. младият Боби Джеймс идва от Ню Йорк в Лос Анджелис, за да работи във филмовата индустрия в Холивуд. Боби е израснала в Бронкс но има семейни връзки в Холивуд. Неговият чичо Фил е старши филм агент и идва с Фред Астер и Гари. Така че с тези добри контакти, Боби може да изпълни плана си и да влезе във филмовия бизнес. Неговия чичо го взема под крилото си. Но шоубизнеса е лудост, а още повече, че по пътя към успеха се появяват различни красавици, като Phils, а още повече, че в неговото сърце вече има един човек.
Предистория и информация
Филма беше подготвян за август 2015 но тъй като някои от актьорите като Брус Уилис внезапно напуснаха проекта, премиерата се отложи. Причините за напускането му не са ясни, едни източници казва, че е имал по-важни ангажименти в Бродуей. Останалите актьори като Алън и Джеси Айзенбърг ги познаваме от На Рим с любов (2012). Джеси Айзенбърг и Кристен Стюарт имаха по-ранни изяви в Adventureland (2009) и American Ultra (2015).
През февруари 2016 Amazon е купила правата на Café Society за неизвестна брой сума, но според някои източници за висока сума. Това е един от 12-те филма, за които Amazon се планират през 2016. Те ще го излъча като стрийминг версия през сайта си.

 

Актьорски състав

 • Kristen Stewart
  Kristen Stewart
  Кристен Стюарт
 • Blake Lively
  Blake Lively
  Блейк Лайвли
 • Steve Carell
  Steve Carell
  Стийв Карел