Личен купувач / Personal Shopper (2016)

6.227 890 votes
Актьори
Kristen Stewart, Sigrid Bouaziz, Lars Eidinger
Режисьор
Olivier Assayas
Сценарист
Olivier Assayas
Снимки
France, Paris
Жанр
Драма, Трилъри
Година
2016
Премиера
14 Декември 2016
Държава
France
Продължителност
105 мин.
Трейлър на Личен купувач / Personal Shopper (2016)
5 / 5 - 1 vot
581
1
0
История, която се развива в модния свят Париж, където една жена на име Морийн работи като професионален моден консултант за Кира. Тя има способността да разговаря с мъртвите и приема различни задачи от мъртвия и барат близнак.
Морийн е моден консултант във френската столица Париж. Тя се занимава с купуване на дрехи на известни личности. Тук те е личен консултант на известната знаменитост Кира. Тъй като това е любимата й работа, тя не може да устои на предположението да купува дрехи  и аксесоари за нея. Зад нейната обикновена личност се крие нещо повече – тя има способността да общува с мъртви хора, а в това число се включва и нейния наскоро починал брат близнал Люис. Скоро тя запопва да получава смесени послания от неизвестен източник.
След като Оливие Асаяс и Кристен Стюарт вече бяха работили заедно в драмата Облаците на Силс Мария (2014), френския режисьор нае актрисата за следващия си проект. Снимките започнаха във френската столица, но в крайна сметка са преместени в Прага. Заглавието на филма се отнася до професионалните модни консултанти (например, в големите магазини), където са наети хора да помагат на клиентите с предложения и съвети за покупки.
Добави ревю