Филми с Ел Фанинг

Ел Фанинг
Elle Fanning
Вайлет брои дните до дипломирането си, когато ще напусне града и мъката си, от загубата на сестра си. Финч винаги е бил разочарован от живота и иска да се самоубие, но винаги намира нещо, което да го задържи. Въпреки че той е странен и избягван от всички, може да бъде невероятно позивен и решава да върне младото момиче обратно в живота, който ѝ принадлежи.
Гетсби и Ашли са млада влюбена двойка, която е на път да прекара един страхотен ден в Ню Йорк. Но техните планове се объркват, след като Гетсби се налага да интервюира известен режисьор, а от друга страна гаджето ѝ ще се натъкне на Шанън (Слена Гомес), стара приятелка, която му припомня старите чувства. Едновременно с това на интервюто около Ашли са двама ухажори. Какво може да се обърка?
Продължение на адаптацията на спящата красавица от 2014 г., в която светът на феите, водеше война с човешко царство. Те постигнаха силен съюз, който сега ще има нови изпитания.
Виолет винаги е мечтала да бъде поп звезда за да избяга от нещастния град и счупения си семеен живот. Сега ѝ се отдава такава възможност, но не предполага, че човека, който ще ѝ съдейства, ще я подложи на изпитание, в което трябва да разбере, че да бъде звезда, трябва да направи много компромиси...
По време на гражданската война, девическо училище приемат ранен войник. Те се грижат за него дълго време, но след като той оздравява, изглежда че е не е благодарен и отношението му към тях рязко се променя.
Бостън, 1926, забраната на алкохол е довела до една безкрайна мрежа от нелегални производители, които насърчават престъпността и корупцията. Джо Кофлин, син на известен полицейски началник, отдавна е обърнаха гръб на строгите правилна и възпитанието. Той вярва, че с покачването си в престъпността и верните приятели, винаги ще бъде над закона.
Джеси е млада и красива, но всичко си има своите недостатъци – няколко жени са решили да откраднат красотата й, а начина по който искат да го направят е вуду магия.
Биографивен филм за актьора и писател Trumbo, който е вкаран от американското правителство в затвора, а години по-късно, Trumbo изобличава правителството и се бори за свободата си.
Това е футуристичен трилър за водата, която по време на най-голямата суша се оказва най-ценния ресурс, от който зависи оцеляването на човечеството. За да достигнат водата и да имат достатъчно количество, което им е нужно да живеят, те трябва да се борят в една война на живот и смърт.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички