Един дъждовен ден в Ню Йорк (2019)

6.615 400 votes
Актьори
Timothée Chalamet, Liev Schreiber, Elle Fanning
Режисьор
Woody Allen
Сценарист
Woody Allen
Снимки
Madison, New Jersey, USA
Жанр
Комедия
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Един дъждовен ден в Ню Йорк (2019)
4 140
Абонирай се за YouTube канала ни
Гетсби и Ашли планираха да прекарат един романтичен уикенд в Ню Йорк, но точно по това време, възникват куп непредвидени ситуации: от появява на двама ухажори около Ашли до старата приятелка на Гетсби - Шанън (Селена Гомес).

Студентът Гетсби и неговата приятелка Ашли пътуват до Ню Йорк. За тях това трябваше да бъде един романтичен уикенд, но всичко протече по различен начин от планираното. Двамата ще прекарат много различни дни: докато Гетсби иска да покаже на приятелката си родния си Манхатън, Ашли все още не е изпълнила заданието за колежанския вестник – да интервюира известния режисьор Роланд Полард.

В интервюто си тя се сближава повече до режисьора, който я кани на частно представление преди началото на прожекциите на новия си филм. На партито присъстват и неговият сценарист Тед, и филмовата звезда Франсиско Вега.

С тримата мъже Ашли преминава от една непланирана ситуация в друга и непрекъснато трябва да пренебрегва гаджето си, чийто план за спокоен уикенд се изпарява във въздуха.

Докато Гетсби се лута сам в стария си Ню Йорк, се запознава с Шанън (Селена Гомес), сестрата на бившата му приятелка. Но това, което може да сложи край на връзката им е, че телевизията представя Ашли, като новата приятелка на Франсиско.

Първоначално проекта беше предвиден за 2018 г. Уди Алън отново си сътрудничи с Amazon Studios, както и при предните си филми Café Society (2016) и Въртележка (2017).

Уди Алън е работил многократно с Amazon Studios. При своите по-ранни филми Café Society (2016) и Въртележка (2017) си сътрудничи с Amazon. Когато филмът влезе в постпродукция в края на 2018 г., Amazon го замрази. След съдебно дело, правата за кредитиране се върнаха на Уди Алън през май 2019 г.

Актьорски състав

  • Jude Law
    Jude Law
    Джуд Лоу
  • Elle Fanning
    Elle Fanning
    Ел Фанинг