Един дъждовен ден в Ню Йорк (2019)

6.82 740 votes
Актьори
Elle Fanning, Taylor Black, Timothée Chalamet
Режисьор
Woody Allen
Сценарист
Woody Allen
Снимки
Madison, New Jersey, USA
Жанр
Комедия
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Един дъждовен ден в Ню Йорк (2019)
386
Гетсби и Ашли планираха да прекарат един романтичен уикенд в Ню Йорк, но точно по това време, възникват куп непредвидени ситуации: от появява на двама ухажори около Ашли до старата приятелка на Гетсби - Шанън (Селена Гомес).

За младата двойка Ашли и Гетсби това трябваше да бъде един романтичен уикенд в Ню Йорк, но всичко протече по различен начин от планираното. Докато Гетсби иска да покаже на приятелката си родния си град, Ашли все още не е изпълнила заданието за колежанския вестник: да интервюира известния режисьор Роланд Полард. След интервюто той я кани на прожекцията на новия си филм, в който участват и неговият сценарист Тед, и филмовата звезда Франсиско Вега. С тримата мъже Ашли преминава от една непланирана ситуация в друга и непрекъснато трябва да пренебрегва гаджето си, чийто план за спокоен уикенд се изпарява във въздуха.

Докато Гетсби се лута сам в стария си Ню Йорк, се запознава с Шанън (Селена Гомес), сестрата на бившата му приятелка. Но след като Ашли разговаря с майка му, в хора на дъждовния ден в Ню Йорк, нейното настроение рязко се променя.

Първоначално проекта беше предвиден за 2018 г. Уди Алън отново си сътрудничи с Amazon Studios, както и при предните си филми Café Society (2016) и Въртележка (2017). С участието на Селена Гомес.

Актьорски състав

  • Jude Law
    Jude Law
    Джуд Лоу
  • Elle Fanning
    Elle Fanning
    Ел Фанинг