Филми с Бил Скарсгард

Bill Skarsgård
Бил Скарсгард
УжасФантастика
Хътър трябва да пътува до замък в Трансилвания, за да сключи сделка с граф. Когато отива, разбира, че това е вампира Носферату.
ЕкшънКриминаленФантастика
Римейк на едноименния филм на режисьора Алекс Пройас от 1994.
ЕкшънКриминаленТрилър
7.7
За да надделее над висшата камара Джон Уик ще трябва да обиколи света, проправяйки си път Ню Йорк през Париж до Берлин.
ТрилърУжас
7
Млада жена резервира къща под наем, но когато пристига открива, че там се крие нещо много по-лошо от двойна резервация.
ДрамаЕкшънПриключенски
6.3
Преди 5 милиона години могъщи извънземни наречени Небесните създадоха расата свръхчовеци Вечните. Но сред тях се появиха и Девиантите - врагове, които се обърнаха срещу собствените си редици. Когато Танос унищожи голяма част от живота на вселената, те не можаха да се намесят. Сега обаче е време, да излязат от сенките.
ДрамаКриминаленТрилър
7.1
В едно малко американско градче, след края на Втората световна война, насилията не са приключили. Тук израства младежа Арвин (Том Холанд) заобиколен от серийни убийци, проповедник, вярата на който е подложена на изпитание и корумпиран местен шериф. Сенчестите персонажи се преплитат в една историята, която продължава две десетилетия.
ТрилърУжас
6.5
В тази втора част ще разберем резултата от опасната мисия на "Loser Club" - бандата приятели от детство, които в предната част сложиха край на садистичен клоун, който сееше ужас в родния им град Дери. Изгледа че победата им не е била вечна, защото сега отново се появяват убийства.
ЕкшънКомедияПриключенски
7.6
В тази част се появява нов мутант киборг, който има способността да пътува във времето, способност която получава чрез зараза от технологичен вирус
Ужас
7.3
В ужаса на Стивън Кинг, малък град е тероризиран от зъл клоун, който отвлича и убива деца. За да се върне спокойствието в града, група деца се обединяват за да спрат клоуна.
Трилър
6.7
Берлин 1989: поради политическата нестабилност и падането на комунизма, градът е разделен на две - Източен и Западен. Съществува мрежа от двойни агенти, който принадлежат на двете части. След като контраразузнаването вече даде много жертви за да открие шпионите, но така и не успя, за да се справи със случая, наема опитния агент Lorraine Broughton.
ЕкшънПриключенски
В четвъртата част продължават същите действия, както тези през 2016 година. В Чикаго царят бунтове и жажда за власт. Зад преградите на града те няма да намерят нещо по различно. Всеки един е част от експеримента, всеки действа така, както му е наредено, с изключение на един - Трис. Тя ще се опита да достигне върха на пирамидната от лъжи и конспирации и да разбере истината, която обаче е относително понятие.
ФантастикаSci-Fi
5.7
Откритията на Tris срината системата от фракции. Стана ясно, че всички жители на Чикаго са били подложено на грандиозен експеримент, а истинския всят ги очаква, извън оградите на града. Трис и старите й приятели, потегля на нова мисия извън града, където ги очакват нови лъжи и конспирации.